Супер беше вчера но дождот си го направи своето .. кафичите беа осиромашени за разлика од минатите години, но глобал беше преполн Цените беа како што се и очекуваше 100 ден пиво, 80 коњак и то.
Ејјјј супер беше си бев кај еден другар у кафичот си поминав ТОП! Па и друштвото погодено, абе лудница...Иако дождов заеба работа али океј бидна
Ама и маските беа добри ме пресмеаа, П и ја со кој стасам се заебавам
Јас денес си дојдов од карневалот, за прв пат бев Струмица на карневал и си поминав фантастично, многу добра адмосфера, не можам да направам разлика и паралела од претходните години но ова година бесе многу интересно, и впечаток ми остави гостопримливоста на струмичани, поздрав до вас.
П.С. Уште се трудам да ги одвикнам некој струмички зборови и жаргони,,, малеееее :wink:
Фул беше и по кафичиве,клубовиве ,пола саат одкако стигнав -заврна, се разотидоа од улица -ги напунија фул кафичите и остало.
цените ко шо кажаа погоре, така да ништо ново.
Музиката шо идеше од 19-ка и тој карши кафич беше екстра,добар ритам и избор.
Шо му беше на овој во Селект :uvo:, 2 траки не сврза ко шо треба ,доста ретро измиксани хитови пуштија по глуп редослед,али па кога ке праиш муабет на тераса со папата :pos2: од друга страна ви се убацува Покахонтас а Бин Ладен бара упаљач истовремено .
Јас учествувах у маска од шкоолто, се убаво ама фана не дождо веќе при крајо...
После тава у Глобал - народ до даска изнасликааме се со сите и то....
фанаа ми се нозете, главата од раминта ми паѓаше ама издржа се )
Ауууу јас пред некој саат се вратив и си поминав најубавооо на свет Секоја чест на Никифор и компанија кои беа заслужни за журчето во Селект. Имам доста слики и клипчиња, ќе ги ставам утре оти сеа ми се спие. А дождот не сметаше, таман романтика
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.