Струмица

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
astrion напиша:
Handsome ке се правил свинско у марамица па како лани се му е таа маската :pos: :pos: :pos: смени малце тури си една чачкалица у газо и прај се локумче.
pa so da ti praam koga sekoja godina a isto ke bide i ovaa ke vrtis kebapi na centaro i ke prodavas pukanici bez maska zasto i taka si ....:lud:
:je: :je:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
emi i jas sum od strumica i ti i mos se znaame ne znam...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
coveci kak novio kafic go otvorija li? deka se navaga?

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Handsome напиша:
pa so da ti praam koga sekoja godina a isto ke bide i ovaa ke vrtis kebapi na centaro i ke prodavas pukanici bez maska zasto i taka si ....:lud:
:je: :je:
Mora nekoj i da ve narane,samo ke se pijancete li,saa ke vi donesam i giro da vi ebam glavite so da vi praam moi deca ste
Znaas li me ti,jas te znam od malenko,tolkavotaka bese,dziberinka ka mi vikase bat Meto bat Meto sakam zajce ka te nosih na pazaro zajce da ti zemam,da ti ebam glavata porasnaate veke,dojde den i vie da mi se odduzate,ke zimate li giro od mene a?

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
astrion напиша:
Mora nekoj i da ve narane,samo ke se pijancete li,saa ke vi donesam i giro da vi ebam glavite so da vi praam moi deca ste
Znaas li me ti,jas te znam od malenko,tolkavotaka bese,dziberinka ka mi vikase bat Meto bat Meto sakam zajce ka te nosih na pazaro zajce da ti zemam,da ti ebam glavata porasnaate veke,dojde den i vie da mi se odduzate,ke zimate li giro od mene a?
jas ke kupam giro od tebe ti samo donesi :je: :aplauz: :cheeky1: :eek:jea:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
astrion напиша:
So se sekiras be?
nasi sme si treba da se gledame:pos::pos::pos:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
jas mislam oti strumickio karneval e eden od najzabavnite nastani u Makedonija,zatva i kje otvoram takva tema(ako seuste nema otvoreno)

a licno za mene,ne mi se ucestvuva u povorkata,ama zatva pa mojto drustvo i jas sme najgolemi ucesnici niz kaficite:)planirame isto kako i lani nekoo grupna maska da napravame,taka da ako vidate nekoo SARENO, SLATKO I LIGAVO OBLECENO DRUSTVO nekade niz ulicite na 7mi mart,sigurno sme nie!!!

ve cekam site za karnevalo vo strumica!!!zurkaaaaaaaaaaa!!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Утре си одам за струмица! АЈДЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ШЕМА ЕДНА ДА НАПРАИМЕ :je: Ние кајгнаџииве струмички!!!! КОј е за?! :je: :je: :je: КОј нема да дојде пролив да го фати у селект на најголемата гужва!

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Toreador напиша:
Утре си одам за струмица! АЈДЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ШЕМА ЕДНА ДА НАПРАИМЕ :je: Ние кајгнаџииве струмички!!!! КОј е за?! :je: :je: :je: КОј нема да дојде пролив да го фати у селект на најголемата гужва!
Ееее се гледа оти баја време не си идал,селект веќе не е шема и нема гужва, повекето се у Екцес ама има и у селект нешто,у сабота е 50:50 поделен народо и сегде има ама после 2 сите се у новио бар,јеби га такви сме ние струмичане,заебани

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
astrion напиша:
Ееее се гледа оти баја време не си идал,селект веќе не е шема и нема гужва, повекето се у Екцес ама има и у селект нешто,у сабота е 50:50 поделен народо и сегде има ама после 2 сите се у новио бар,јеби га такви сме ние струмичане,заебани
значи бате ако не сакаш да те гужват седи си у селект пијуцкај си и уживај си:pehar:

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
CopyOfDeath напиша:
значи бате ако не сакаш да те гужват седи си у селект пијуцкај си и уживај си:pehar:
Ne be si imam masa u Excess arno mi e.:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom