Tr()LL*W@rL()rD
, Дрогhан ‘
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 1.626
- Поени од реакции
- 99
Од дек па саа тај маабет за земјотрез... не лажејте народо нема ништо...:helou:
Коо се треска Тимчето од земјата на нас ни се чине оти има земјотресAман бе човек? Каков земјотрес, не почнувајте да га тресате темата пак кат земјотрес.![]()
]Da ne znaa nekoj kak se smenite u gimnazijata koj ke se prva koj vtora smena mi treba da znam za kosarkata so gejcija da ga lagame so ke praame ako sme vtora :helou:
Da ne znaa nekoj kak se smenite u gimnazijata koj ke se prva koj vtora smena mi treba da znam za kosarkata so gejcija da ga lagame so ke praame ako sme vtora :helou:
Јас сум посалаабеКе избегаш шо толко си миш 3 неоправдани
Pa si govorame za skoloto so kak koga pocnuva za so da si govorame za urbanisticki planove ili statistika kolko soobrkajki imalo taj mesecПретерувате! Да моо гнас на човек да посете темата! Имате мсн, група за струмица, пп, скајп, парко, скаличките на стоковната.... Дај не тресејте тука зелени!
Претерувате! Да моо гнас на човек да посете темата! Имате мсн, група за струмица, пп, скајп, парко, скаличките на стоковната.... Дај не тресејте тука зелени!
Шо тресаме зелени,дај молем ти се просветли не!Претерувате! Да моо гнас на човек да посете темата! Имате мсн, група за струмица, пп, скајп, парко, скаличките на стоковната.... Дај не тресејте тука зелени!
Потери си телефонски број и пити си, мене ич не ме интересира кој куга е на школо! Капиш? Јас сакам да читам за Струмица, а не за ти куга си на школо и баба ти кој број гашти носе. И доста се глупирате.Шо тресаме зелени,дај молем ти се просветли не!
Шо е тука зелено оти некој не знае как е распоредо на смените ????
Е каков ученик си ак не знааш кога си на школо? :raz:Шо тресаме зелени,дај молем ти се просветли не!
Шо е тука зелено оти некој не знае как е распоредо на смените ????
Атом-Ант ај молем ти се врати се една страна назад и види кој пита за смените,а кој го даде одговоро.Може?Па после пиши го тфа сега шо го напиша.Е каков ученик си ак не знааш кога си на школо? :raz:
Нели знааш да одеш до шкоолто и да питаш, логав ли си или муцката тее врзана?