Струмица

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
И повеке од jасно е ....jас там одаах ка беше Порта на 16 годинки така да арно е за Тимчето и неговите соврсници там:)))) А ка сме веке каj излеването, поарно да глеем 28 или 30 години човеци отколко 15 и 16 години у Селект. Ми знаа се бе ебати коj за дека е ааама па.
Најнормално поиспечани сакаш:pos2:

Ај од утре тебе ќе те турат на вратта и на сите лични карти да тераш :wink:
Как ќе кажаш ти така нека е:)
Има га фацата за там:back:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Има га фацата за там:back:
Абе ај шо расправаш? Штета шо на тебе не ти га знааме фацата, ама ај малечок си оште, ќе пораснаш, мош другше ќе размислуваш.

Се нервирам оти сее случило 2-3 пати да не ме пуштат оти сум ниска, а глеем 14 годишни момички шо се истопориле на штикли од 10 сантима и без проблем флеват и никој ништо не им кажува. Е ај у ред е тва саа?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе ај шо расправаш? Штета шо на тебе не ти га знааме фацата, ама ај малечок си оште, ќе пораснаш, мош другше ќе размислуваш.

Се нервирам оти сее случило 2-3 пати да не ме пуштат оти сум ниска, а глеем 14 годишни момички шо се истопориле на штикли од 10 сантима и без проблем флеват и никој ништо не им кажува. Е ај у ред е тва саа?
Ке си земаш личната карта глеем имаш години и мора да те пуштат:toe: Иначе има ме не ФБ најди ме:vozbud:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Ке си земаш личната карта глеем имаш години и мора да те пуштат:toe: Иначе има ме не ФБ најди ме:vozbud:
Ме пуштат коо ќе покажам лична карта нормално, ама мабето мее оти треба малко да се воде сметка за тии работи.
А не сум баш ного заинтересирана за да те најдам. :wink:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ме пуштат коо ќе покажам лична карта нормално, ама мабето мее оти треба малко да се воде сметка за тии работи.
А не сум баш ного заинтересирана за да те најдам. :wink:
ок:back:..Тука у Струмица дека и да флезеш нигде не теран лична карта (некојпат само у селект) у другите градови не те пуштат без лична карта па ако сакаш 30год ими или биди висок 2 метра:toe:Тука кај нас слободно е сегде дека и да флезеш каков да се сегде ке те пуштат:vozbud:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И јас затава се нервираах порано поради тава. Младолик сум и сите ме мислат оти сум помалечок. Колко пати порано у селект ми се кажале колко години имаш... Лани се случи пак - последнио пат. Од тии обезбедувањето ми вика еден колко години имаш јас му викам 20! вика сигурно ли, и јас му викам да ти покажам лична карта и тај вика влеви, влеви не мора :icon_lol: Ного ме изнервираа у селект пред месец дена. Не одам често ама ка одам сигурно имам маса и сакам да влезам доле на подиумо а не ме пуштат. Гледам само ги пуштат некои издигани женски со устата и цицките на пред, штикли по 10 сантима и најнормално ќе ги пуштат. Од тугај само 1 имам одено у селект и тава бех само 10мин. Нема проблем ќе одам там ќе се молам на некои... поарно ќе си седнам дома, грицки, филм, ќе си викнам друштво или па златно екстрим и завршена работа а не там да се молам!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ак сакте кафаничка за да си излезаш, најарно е Либра, жива музика секоо сабота, поарно здрааве...
А у Б-52 после 12 саато пуштат песни од шпански серии, копкаме...
Зависи за кој как ... некој повеќе сака у кафана некој повеќе у кафич :) а шо биде со Маратон бе нешто снема ги ... Тони и Мац нели пеет веќе тама ...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Зависи за кој как ... некој повеќе сака у кафана некој повеќе у кафич :) а шо биде со Маратон бе нешто снема ги ... Тони и Мац нели пеет веќе тама ...

Тони,мац и кире џипси саа у последно време нонстоп у глобал у Елит праат свирки. Чат пат и у 19 има жива свирка со них.

А маратон има нешто.. дечкорлии тука нели си ги слушнал у малата? 2 пива и умрани се.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
отвории ли го веке Ветеран бе?:vozbud:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Тони,мац и кире џипси саа у последно време нонстоп у глобал у Елит праат свирки. Чат пат и у 19 има жива свирка со них.

А маратон има нешто.. дечкорлии тука нели си ги слушнал у малата? 2 пива и умрани се.
Чат пат слушам ама не е как шо беше ка се дераа по пато коо си одаа :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Чат пат слушам ама не е как шо беше ка се дераа по пато коо си одаа :)
Tва е оти цајканите шо шетат низ градо се поефективни, поригорозни, построги, побезобразни ка им пискат, и ка ги казнуват нивните мајки и татковци:smir:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
И јас затава се нервираах порано поради тава. Младолик сум и сите ме мислат оти сум помалечок. Колко пати порано у селект ми се кажале колко години имаш... Лани се случи пак - последнио пат. Од тии обезбедувањето ми вика еден колко години имаш јас му викам 20! вика сигурно ли, и јас му викам да ти покажам лична карта и тај вика влеви, влеви не мора :icon_lol: Ного ме изнервираа у селект пред месец дена. Не одам често ама ка одам сигурно имам маса и сакам да влезам доле на подиумо а не ме пуштат. Гледам само ги пуштат некои издигани женски со устата и цицките на пред, штикли по 10 сантима и најнормално ќе ги пуштат. Од тугај само 1 имам одено у селект и тава бех само 10мин. Нема проблем ќе одам там ќе се молам на некои... поарно ќе си седнам дома, грицки, филм, ќе си викнам друштво или па златно екстрим и завршена работа а не там да се молам!
Е ај да не ги пуштат па :) кој ке глееме унатре ак не них хахаха

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Се нафаќате ли у недела да се собераме на кафе неколку души? Ќе видаме каков ќе е одзиво, и двајца да сме, одаме! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom