Страшно, но треба сите да погледнат!

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Оууууф, потресно, без здив ме остави клипот ептен ми беше жал за секоја случка. :(
Инаку кога бев на тротоар чекајќи да поминам улица, за да се вратам од школо, една кола со некои си фраери внатре се залета накај тротоарот, а мене нозете ми се пресекоа. Не ми текнува дали се затрчав наназад или се закопав во место, ама ме извади од памет.

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
На почетокот се наежив ка никад у живот,после тоа више очекуев слично нешо али многу е потресно и гадно.Ова не би моел да го глеам пак! Мн мн тажно :S

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
многу потресно...вакви клипови како овој што делуваат многу реално треба да стојат на местото на глупавите реклами на најгледаниве канали...

Дегенерик

без лекарско
Член од
29 јуни 2009
Мислења
218
Поени од реакции
18
Леле кога најмалку очекуваш :nesum:На првиот случај се турив од плачење стварно жално :cry:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ептен жално ... се наежив кога го гледав клипот :(

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
која грешка што го пуштив клипот
ги гледав само првите 40 сек.
ќе неможам да заспијам ....
стварно потресно

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
аууу..потресно,посебно првата и последната случка :S

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Без отварање 6 пара очи не ни мислете да влегувате во сообраќај во скопје, ниту како пешак. Не треба да се гледа само во радиус од 50 метри туку и што се случува во радиус од 150-200 метри.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Добар клип за мене за пред полагање за возачка, ова треба да го пуштаат во автошколите.
Не би сакал да се најдам на местото на некој од шоферите, бидејќи ако на некој му го одземам животот и јас би останал психички мртов...
И пред да сакате да ја нагазите педалата за гас и да ги игнорирате сообраќајните знаци размислете дали вреди!:star:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Откако го погледнав пред два дена ова видео,не можам да престанам да мислам на него.
Би требало да ставите во насловот дека се работи за собракајни несреќи.
Јас не возам и не би сакала да го погледнам,ама со тој насловот како да не видиш за што се работи:tapp:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Има вакви билборди ставано по патиштата низ Македонија

...само што не стигаат секогаш прерано возачите, најчесто страдаат пешаците по вина на возачите, инаку да многу потресен клип но за жал тоа е реалноста.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Детето со фудбалчето- кулминација. :(
Сега го сфаќам татко ми зошто е толку параноичен кога излегувам,и зошто секогаш пред отворање на врата ми вели пази се лудо возат,и не се качувај со секој што вчера положил.
Сериозно,и така немав желба за полагање кола,сега па воопшто немам.Уф.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
uf zalosno....

ednas koga bev mal mislam 5-6 godini za malce ke me pregazese kamion...uff strasno koga se sekjavam na toa...ja vidov majka mi kako doagja od rabota na drugata strana od ulicata i kako dete pocnav da trcam taa koga vide pocna da vika ostani tamnu kade sto si..no vekje bese kasno bidejki jas se naogjav sred ulica a kamionot srekja koceshe i zastana na metar pred mene...posle majka mi me zede doma...no ova sekjavanje mi e edna od najlosite

Kajgana Shop

На врв Bottom