Страшно, но треба сите да погледнат!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ако ова кај вас не предизвика морници и солзи во очите тогаш вие сте човек без душа...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Не предизвикува морници и солзи кај тие што доаѓат од странство летото со коли кои ги земале на кредит и тука се прават фраери - привлекуват пажња и гледат да внесат повеќе курви во колата. :nerv:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ауууу потресно у.п.м:nerv:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Колку е езиво и тажно:nesum:

ништо не ме потресло повеќе од ова видео...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Не предизвикува морници и солзи кај тие што доаѓат од странство летото со коли кои ги земале на кредит и тука се прават фраери - привлекуват пажња и гледат да внесат повеќе курви во колата. :nerv:

у право си.... тоа го приметив летово кога бев у Струга... дојдени од Швицарска,Италија,Германија со јаки коли земени на старо се праат фаци.... ме поучи клипов, не дека и ја сум нешто трпелив и сталожен возач :raz:

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Лошото е што ради некој чатал невини луге гинат
Колку и да внимаваш тој другиот не внимава и ти ке си го окркаш

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
многу е жално ама некој ќе се на шмрка и после ќе лета а друг ќе се опие и така гинат мали деца кој се невини

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Koga ima Pe*eri koi ne znaat kolku pari imaat, i koga ke kupat skapa kola ili bilo sto, pa posle ke ja razvozuvaat niz cel grad da se pofalat pred site,pritoa vozejki brzo.

firestarter

нетачен
Член од
3 април 2008
Мислења
80
Поени од реакции
6
Лично сум вадел човек од под кола заглавен помеѓу тротоар и тркало и нема да ја заборавам глетката.А зошто?Затоа што пијаното говедо немаше појма каде вози па го собра семафорот и човекот и тоа пазете од ТРОТОАР.Страшни слики кој неможеш да ги заборавиш.А човекот умре пред нас од повредите кој верувајте не сакате да знаете како изгледаа.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
СТРАШНО НО ВИСТИНИТО, СЕ СЛУЧУВА СЕКОЈ МОМЕНТ , Свесност ,максимална во се што правиме:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
го изгледав клипот и мислам дека стварно е ефектна кампањата. иначе колку што сфатив е британска (воланите сите беа на десна страна, или мене барем така ми изгледаа), а британија е полна со пијани возачи, па веројатно морале нешто вакво да направат за да допрат до луѓето. иако никаде тоа многу не се разликува. да не повторувам за македонската кампања, само ќе кажам дека мислам и таа дека е добра, само треба поинтензивна да биде, вака на билборди и 2-3 реклами на тв во денот оставена не ја регистрираат многу-многу. иначе живеам на доста прометна улица и пред да стават семафори (а и откако ги ставија) бев сведок на еден куп несреќи речиси идентични како во видеото. еднаш се случи еден постар човек да поминува на пешачки, од улицата што се сече со мојата десно си сврти еден "фраер" од тогаш актуелната власт и го удри дедото. човекот летна преку две коли (замислете со која брзина одеше фраерот со џипот), од кои едната уште еднаш го мавна (ни крив ни должен тој возач, му долета човеков на хауба), а другата му помина преку глава. фраерот не избега, ама кога дојде полиција му се изнавика на полицаецот со следниве зборови "шо мислиш ти бе, мене ли ќе ме апсиш, ја сум тој-и-тој, може за пола саат да напраам да те отпуштат". полицаецот ризикуваше и го уапси, за исходот од моќта на фраерот никогаш не дознавме, а исходот на несреќата за пешакот мислам дека е јасен. втор пример, кој за среќа не заврши фатално, со мајка ми поминувавме улица према фонтана, илинденска како и обично блокирана беше и еден од тие гастрбајтерите со бмв реши да се направи паметен и одеднаш од илинденска полета на наум наумовски и одвај закочи на пола метар од мајка ми, притоа смеејќи се како недоквакан. од тие гастрбајтери и ми се крева коса на глава и како на трња се возам секое одење накај охрид (особено делот после стража кога почнува рамница, патот е со две ленти, ама полна линија, а сите претицаат како луди). трет пример-дечко си стои на пешачки на семафорите кај unique парфимеријата, некој решил дека му се брза и со ретровизор го собра дечкото. сите внатрешни органи станаа надворешни.
има милион вакви случки (сигурна сум дека сите што живеат на малце попрометна улица биле сведоци на барем една). иако не е секогаш вината на возачот, луѓето возат како луди. треба отварање не 4, 40 очи кога возиш, не само да пазиш ти како возиш, него и да се пазиш од другите, зашто никогаш не знаеш кога може да ти пресече пат некој што му се брза или решил да положи за да не фаќа такси кога е пијан :tapp:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Кога го гледав клипов ми падна расположење.:(

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Не сме навикнати на вакви глетки па затоа ни изгледа ужасно страшно секоја чест на докторите и оние храбри души кои ке се најдат на лице место да помогнат во тој момент зошто навистина треба сила за тоа. Јас во повеке моменти размислував за ваквиов вид на трагична смрт особено затоа што во Охрид во последниве неколку години загинаја млади луге токму поради вакви причини. Последно што кажуваа на вести денеска за семејството кое имаше сообракајна несрека и само таткото преживеал со тешки изгореници а мајката и керката изгорени од експлозијата...ова го тера човек добро да се замисли за работите што ги прави во животот денес сум тука а утре ...ме нема и што е најстрашно не знаеме кога ке дојде тој момент млади и полни со живот но смртта не бира.
Клипот е тажен но вистинит доказ за тоа.

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
:( :( :(

Имав и јас слична случка... Си идев од школо накај дома, а од спротива ми иде црвено југо. Човекот што возеше на 5 метра од мене се наведна ваљда да земе нешто кој го знае. Сврте накај мене и лета уште а не гледа кај вози. Скокнав на страна (кој играл GTA Vice City знае како) и се спасив... милиметар фалеше у пм... Исто еднаш по истиот пат на еден му скршив ретровизор. ме закачи будалата

Клиповиве се стварно потресни али мислам дека џабе ќе биде и по 50 пати на ден да се прикажуваат во Македонија... Уфф детето со фудбалот :(

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Се се случива во секунда време... после џабе и курчење и јака кола и добри врски...

После една сообраќајка со татко ми не кузнај колку голема ама сепак, иако тогаш не седев напред, од тој ден прво шо прам кога влегвам в кола е каишот... И дур сум жив нема да се возам без каиш па шо сака нека е :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom