- Член од
- 20 мај 2023
- Мислења
- 595
- Поени од реакции
- 2.674
За жал ретрограден Меркур замеша прсти и све отиде у курацТачно, мене се ми се оствари и @Patience. беше дел од тие пророштва
За жал ретрограден Меркур замеша прсти и све отиде у курацТачно, мене се ми се оствари и @Patience. беше дел од тие пророштва
Full moon in Scorpio 28 Октобар, никад нема да го заборавам, ја бутна кулата....За жал ретрограден Меркур замеша прсти и све отиде у курац
За џиновските суштества има доста згрешено затоа што минатото на земјинава топка кое е реконструирано преку археолошки и палеонтолошки истражувања кажува дека како одминува времето сите живи суштества физички ќе бидат се помали и помали.Стојмир кажал дека после 50 милиони години човекот ќе го нема но не кажал од што дали од удар на астероид, комета, глобално затоплување или пак ледено доба...
Нема фаца Стојмир како за марсовец. Иначе права фаца како за марсовец има екс фудбалскиот судија Пјерлуиџи Колина...Inače na Stojmir prekar vo Kičevo mu beše ,,marsovec,,
Zošto-neznam.....
Aj ne e daleku, da pocekame pa ce vidimeСтојмир кажал дека после 50 милиони години човекот ќе го нема но не кажал од што дали од удар на астероид, комета, глобално затоплување или пак ледено доба...
Ја мислам дека треба да му дадеш втора шанса, добар човек е и нема да најдеш така поштен човек со искрени намери на друго место, озбилно. Верен ти е дури и женски за пријателки, одбива од верност, што имаат чисто пријателски намери и ништо више. Верувај ми. Може да ви играм на свадба ако викате, баш ми се оди. Со среќа.За жал ретрограден Меркур замеша прсти и све отиде у курац
Абе ти бракот твој го опрае конечно и сега дојде време туѓи животи и врски да оправаш. Покроце малкуЈа мислам дека треба да му дадеш втора шанса, добар човек е и нема да најдеш така поштен човек со искрени намери на друго место, озбилно. Верен ти е дури и женски за пријателки, одбива од верност, што имаат чисто пријателски намери и ништо више. Верувај ми. Може да ви играм на свадба ако викате, баш ми се оди. Со среќа.
Абе па сеа се трудам колку можам.Абе ти бракот твој го опрае конечно и сега дојде време туѓи животи и врски да оправаш. Покроце малку
Будала се вика тоа Анита, ко што и сама се имаш уверено. Фала на убавите зборови инаку.Ја мислам дека треба да му дадеш втора шанса, добар човек е и нема да најдеш така поштен човек со искрени намери на друго место, озбилно. Верен ти е дури и женски за пријателки, одбива од верност, што имаат чисто пријателски намери и ништо више. Верувај ми. Може да ви играм на свадба ако викате, баш ми се оди. Со среќа.
Бојан заебаваш и ти, анонимен е форумов. Ајде ако се премисли цурата пали колата собирај ја и на велешко езеро ќе не частиш пити со муж ми, ќе се претставите како колеги од факс да не го јадам стапот послеБудала се вика тоа Анита, ко што и сама се имаш уверено. Фала на убавите зборови инаку.
Чудно ми е да те викам Очајна, не те личи, со другиот акаунт по те личеше.Бојан заебаваш и ти, анонимен е форумов. Ајде ако се премисли цурата пали колата собирај ја и на велешко езеро ќе не частиш пити со муж ми, ќе се претставите како колеги од факс да не го јадам стапот после
Инаку оф д рекорд, ми има помогнато твојот совет и поддршка во тешки времиња не е комплимент, само кажувам да си знае Госпоѓата Трпелива.
Темава е за Стојмир, нека почива во мир, кој што беше сам по себе мистерија.@Zlatikevichius
Златен, да те замолам кога ќе можеш, да ја префрлиш темава во подфорум Мистерии без љубавните преписки, да прочитаме нешто различно и интересно.
@zmej gorjanin Ако си вртел карти запали ги сите и не гледај како горат. Сврти се на исток и кажи ја (ако не ја знаеш читај ја) Оче Наш додека се крстиш.