Стојмир Симјаноски - Уфолог, Футуролог, Визионер...

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
Стојмир кажал дека после 50 милиони години човекот ќе го нема но не кажал од што дали од удар на астероид, комета, глобално затоплување или пак ледено доба...

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.543
Стојмир кажал дека после 50 милиони години човекот ќе го нема но не кажал од што дали од удар на астероид, комета, глобално затоплување или пак ледено доба...
За џиновските суштества има доста згрешено затоа што минатото на земјинава топка кое е реконструирано преку археолошки и палеонтолошки истражувања кажува дека како одминува времето сите живи суштества физички ќе бидат се помали и помали.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.296
Поени од реакции
15.446
Inače na Stojmir prekar vo Kičevo mu beše ,,marsovec,,

Zošto-neznam..... :vozbud:

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
Inače na Stojmir prekar vo Kičevo mu beše ,,marsovec,,

Zošto-neznam..... :vozbud:
Нема фаца Стојмир како за марсовец. Иначе права фаца како за марсовец има екс фудбалскиот судија Пјерлуиџи Колина...

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.888
Aj ne e daleku, da pocekame pa ce vidime :cautious:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
За жал ретрограден Меркур замеша прсти и све отиде у курац :(
Ја мислам дека треба да му дадеш втора шанса, добар човек е и нема да најдеш така поштен човек со искрени намери на друго место, озбилно. :)Верен ти е дури и женски за пријателки, одбива од верност, што имаат чисто пријателски намери и ништо више. Верувај ми. Може да ви играм на свадба ако викате, баш ми се оди. Со среќа.:love:

Член од
20 мај 2023
Мислења
595
Поени од реакции
2.674
Ја мислам дека треба да му дадеш втора шанса, добар човек е и нема да најдеш така поштен човек со искрени намери на друго место, озбилно. :)Верен ти е дури и женски за пријателки, одбива од верност, што имаат чисто пријателски намери и ништо више. Верувај ми. Може да ви играм на свадба ако викате, баш ми се оди. Со среќа.:love:
Абе ти бракот твој го опрае конечно и сега дојде време туѓи животи и врски да оправаш. Покроце малку :pipi:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Будала се вика тоа Анита, ко што и сама се имаш уверено. :) Фала на убавите зборови инаку.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.864
Поени од реакции
3.081
Будала се вика тоа Анита, ко што и сама се имаш уверено. :) Фала на убавите зборови инаку.
Бојан заебаваш и ти, анонимен е форумов. Ајде ако се премисли цурата пали колата собирај ја и на велешко езеро ќе не частиш пити со муж ми, ќе се претставите како колеги од факс да не го јадам стапот после :icon_lol:
Инаку оф д рекорд, ми има помогнато твојот совет и поддршка во тешки времиња не е комплимент, само кажувам да си знае Госпоѓата Трпелива.

Последно уредено:
Z

zmej gorjanin

Гостин
Бојан заебаваш и ти, анонимен е форумов. Ајде ако се премисли цурата пали колата собирај ја и на велешко езеро ќе не частиш пити со муж ми, ќе се претставите како колеги од факс да не го јадам стапот после :icon_lol:
Инаку оф д рекорд, ми има помогнато твојот совет и поддршка во тешки времиња не е комплимент, само кажувам да си знае Госпоѓата Трпелива.
Чудно ми е да те викам Очајна, не те личи, со другиот акаунт по те личеше. :)

Фала и за поканата, да имаше услови ќе дојдевме.

Нема проблем и за советот, кој и да бил, пошто не се сеќавам...

Член од
28 март 2023
Мислења
640
Поени од реакции
1.006
@Zlatikevichius
Златен, да те замолам кога ќе можеш, да ја префрлиш темава во подфорум Мистерии без љубавните преписки, да прочитаме нешто различно и интересно.

@zmej gorjanin Ако си вртел карти запали ги сите и не гледај како горат. Сврти се на исток и кажи ја (ако не ја знаеш читај ја) Оче Наш додека се крстиш.

Z

zmej gorjanin

Гостин
@Zlatikevichius
Златен, да те замолам кога ќе можеш, да ја префрлиш темава во подфорум Мистерии без љубавните преписки, да прочитаме нешто различно и интересно.

@zmej gorjanin Ако си вртел карти запали ги сите и не гледај како горат. Сврти се на исток и кажи ја (ако не ја знаеш читај ја) Оче Наш додека се крстиш.
Темава е за Стојмир, нека почива во мир, кој што беше сам по себе мистерија.

Имаш веќе таква тема https://forum.kajgana.com/threads/Вонземјани-НЛО.2632/page-359

Фала на грижата, ама не сум религиозен. :)

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom