Лајк за вежбите ,јас на таков начин направив стомачни зидови .
Вака ги добив моите стомачни
Афкорс трчање секој ден по околу 2 часа.
За храна немам посебен режим, само избегнувам мрсно и благо, и не јадам после 18 часот.
![]()
Секој ден ги правиш стомачните или 2-3 пати неделно ?
Вака ги добив моите стомачни
Афкорс трчање секој ден по околу 2 часа.
За храна немам посебен режим, само избегнувам мрсно и благо, и не јадам после 18 часот.
![]()
ахахахЈас деца летово ослабев едно 5 кила. И сеа, имав стомачни и предходно, ама не ми се познаваа, си имав салце одозгора.
Сеа пошо сум ослабена малце, ми се познава дефиниција. Што да правам да не ми се познава дефиниција?
Посебни вежби има?
zavisi ako imas golem stomak normalno prvo ce trcas kardio vezbi pa poslem toa ce odis na stomacni, orbitrekot e dobar posto celo telo go aktivira go ima vo sekoj teretanaНаместо трчање може ли Орбитрек да послужи како замена ? И ме интересира дали е пожелно додека имаш вишок сало на стомак да се прават стомачни.. или првен треба да се стопи. Уствари дали со стомачните се топи и салово или само кардио ?![]()
Се зависи од другите обврски во денотСекој ден ги правиш стомачните или 2-3 пати неделно ?![]()
трчањеде ке ве молам дајте ми некоја вежба или дел од вежбањето само за долниот дел од стомачните долните стомачни мускули...
Tocno deka ishranata igra ogromna uloga, samo veruvam deka napravi nenamerna greska: " не со вежбање"-mora i vezbanjeСтомачни се прават во кујна,не со вежбање..така да ако немаш средена исхрана ако сакаш прави и по 1000 на ден нема да ти се познаваат..само ќе ти порасне стомакот поради растењето на мускулите..
За 2 месеци редовно вежбање може да се постигне резултат?? сеа не да имам стомачни ко билдер него да имам затегнат стомак само и минимална дефиниција..иначе сум 183цм-93кг(планирам да скинам минимум 6кг)Се зависи од другите обврски во денот, ама секое слободно време го користам за вежбање. Околу 3-4 пати неделно ги правам. Најбитно е да трчаш да се потиш, оти ако правиш само стомачни друго ништо, тогаш ќе имаш стомачни со сланинааа
поздрав и среќно
![]()
Zaviso od masno tkivo na stomakot ,ako nemas togas moze da se zategnis ,ako si malku zaloen togas ke bide potesko .За 2 месеци редовно вежбање може да се постигне резултат?? сеа не да имам стомачни ко билдер него да имам затегнат стомак само и минимална дефиниција..иначе сум 183цм-93кг(планирам да скинам минимум 6кг)![]()