Стомачни мускули

• Креатор на темата Креатор на темата mister_lova
  • Време на започнување Време на започнување

Вака ги добив моите стомачни :)
Афкорс трчање секој ден по околу 2 часа.
За храна немам посебен режим, само избегнувам мрсно и благо, и не јадам после 18 часот.
:)

За храна немам посебен режим, само избегнувам мрсно и благо, и не јадам после 18 часот.
Лајк за вежбите ,јас на таков начин направив стомачни зидови .

Секој ден ги правиш стомачните или 2-3 пати неделно ? :confused:

Јас деца летово ослабев едно 5 кила. И сеа, имав стомачни и предходно, ама не ми се познаваа, си имав салце одозгора.
Сеа пошо сум ослабена малце, ми се познава дефиниција. Што да правам да не ми се познава дефиниција?
Посебни вежби има?

Јас деца летово ослабев едно 5 кила. И сеа, имав стомачни и предходно, ама не ми се познаваа, си имав салце одозгора.
Сеа пошо сум ослабена малце, ми се познава дефиниција. Што да правам да не ми се познава дефиниција?
Посебни вежби има?
ахахах :) бирај си сендвичара :)

Наместо трчање може ли Орбитрек да послужи како замена ? И ме интересира дали е пожелно додека имаш вишок сало на стомак да се прават стомачни.. или првен треба да се стопи. Уствари дали со стомачните се топи и салово или само кардио ? :)

zavisi ako imas golem stomak normalno prvo ce trcas kardio vezbi pa poslem toa ce odis na stomacni, orbitrekot e dobar posto celo telo go aktivira go ima vo sekoj teretana

де ке ве молам дајте ми некоја вежба или дел од вежбањето само за долниот дел од стомачните долните стомачни мускули...

Секој ден ги правиш стомачните или 2-3 пати неделно ? :confused:
Се зависи од другите обврски во денот :), ама секое слободно време го користам за вежбање. Околу 3-4 пати неделно ги правам. Најбитно е да трчаш да се потиш, оти ако правиш само стомачни друго ништо, тогаш ќе имаш стомачни со сланинааа :) поздрав и среќно :pipi:

Стомачни се прават во кујна,не со вежбање..така да ако немаш средена исхрана ако сакаш прави и по 1000 на ден нема да ти се познаваат..само ќе ти порасне стомакот поради растењето на мускулите..

Стомачни се прават во кујна,не со вежбање..така да ако немаш средена исхрана ако сакаш прави и по 1000 на ден нема да ти се познаваат..само ќе ти порасне стомакот поради растењето на мускулите..

Tocno deka ishranata igra ogromna uloga, samo veruvam deka napravi nenamerna greska: " не со вежбање"-mora i vezbanje :) cisto da raznjasnime za onie koi se interesiraat.

мене многу ми помогнаа вежбите на јутуб 8min abs workout стварно болат мускулите не можев да издржам 8 минути ниту подоцна во текот на денот да прбам пак , ефикасни се ги актиивираат и обликвите и ректусите,пробајте !

Се зависи од другите обврски во денот :), ама секое слободно време го користам за вежбање. Околу 3-4 пати неделно ги правам. Најбитно е да трчаш да се потиш, оти ако правиш само стомачни друго ништо, тогаш ќе имаш стомачни со сланинааа :) поздрав и среќно :pipi:

За 2 месеци редовно вежбање може да се постигне резултат?? сеа не да имам стомачни ко билдер него да имам затегнат стомак само и минимална дефиниција..иначе сум 183цм-93кг(планирам да скинам минимум 6кг) :D

За 2 месеци редовно вежбање може да се постигне резултат?? сеа не да имам стомачни ко билдер него да имам затегнат стомак само и минимална дефиниција..иначе сум 183цм-93кг(планирам да скинам минимум 6кг) :D
Zaviso od masno tkivo na stomakot ,ako nemas togas moze da se zategnis ,ako si malku zaloen togas ke bide potesko .
Treba da simnis do 80 kg za stomacni .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom