- Член од
- 20 октомври 2009
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 0
Овде би сакал да збориме нешто повеќе за стомачните мускули... како на пример би сакал да знам која храна е корисна после вежбањето ... :salut:
Здраво е да се јадат лешници ,но во преголеми количини може и ептен штетно да бидат.Лешници, многу лешници.
И млекото исто е корисно (чоколадното)
jas da ti kazham od mnogu trchanje gi dobiv stomachnite t.e. pa i ne sum mn debel 60kg a visina 175 cm , ama pa stomachnite mi se poznavaat mn , a sea pram stomachni edna serija od 70 do kaj 100 stomachni bez prestan ama ne gi pram kontinuiranoВикаат дека било здраво да се јаде стек барем еднаш неделно, и карбохидрати или така нешто... и бтв дали е доволно да праам по 20 стомачни во 1 серија со околу 1 мин одмор ( по 5-6 серии на ден) , секако надополното со други вежби освен стомачни
jas da ti kazham od mnogu trchanje gi dobiv stomachnite t.e. pa i ne sum mn debel 60kg a visina 175 cm , ama pa stomachnite mi se poznavaat mn , a sea pram stomachni edna serija od 70 do kaj 100 stomachni bez prestan ama ne gi pram kontinuirano
На Youtube имаш многу примери како да правиш сам стомачни...еве ти еден примерАбе ај дој нозеве држи ми ги..како да ги праам иначе.