Стипендии

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Навистина во мај земавте лани прва рата од стипендијата оние што за прв пат ја добија ? Нели до тогаш треба да ни е исплатено половина ?
Јас прашав студенти од генерацијата што лани првпат земаа стипендија, првите 3 рати им ги исплатиле некаде средината на март а останатите рати до крајот на мај (сепак мора да се земе во предвид дека лани беа изборите и на сите студенти ратите им беа исплатени до денот на одржување на истите :) )

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
preterizam e voa veke mart mesec dojde na starive korisnici uste ni nemaat isplateno nitu po edna rata...koga se vo plan da pustat za b i v pari? lani na 20 februari imale pusteno po 3 rati veke na site a godinava nisto

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Се е во ред ова, само кога ке почнат со исплата на старите стипендисти??!!! нека ветуваат ама и нека си ги исполнуваат обврските !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Катастрофа човече, март дојде ќор денар ни немаат дадено. Па ќе дипломиран дур да ми ја дадат стипендијата ебате :facepalm:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Катастрофа човече, март дојде ќор денар ни немаат дадено. Па ќе дипломиран дур да ми ја дадат стипендијата ебате :facepalm:
Па таман ќе ти се фати , баш кога ќе купуваш виски и бомбоњери да частиш на факс ќе ти легнат парите и пола ќе ги потрошиш :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Ааааа ќе частам, ќе им ебам мамата нивна :icon_mrgr:
Скржав... па таков е адетот :) хаха
Него стварно нема смисла , ние новите што сме па се нервираме а не вие ... Али јбг , таква ни е државата

Член од
28 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
15
Пуштени се пари за старите стипендисти (тие што продолжуваа тип Б и В ) :) еве јас че ви ја кажам веста - проверете си ги сметките

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Пуштени се пари за старите стипендисти (тие што продолжуваа тип Б и В ) :) еве јас че ви ја кажам веста - проверете си ги сметките
Пуштени се и за оние што имаат од старите типови на стипендии, исто 4 рати :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:
4 рати легнаВа на сметката :icon_mrgr:
Идам да извадам пари за слободна, и знам дека имав уште 1 000 колку за слободна. И ми вика 16 000 имаш.
И јас сум како КОЛКУУУУУУУУУУУ :pos:
И типов одма загледува во личната, си помисли сум ја украл од некој:D
FUCK YEA!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.872
Поени од реакции
10.382
Незнам како ги префрлуваат тие стипендии...од МОН велат префрлени се 4 рати на старите корисници на стипендијата за информатичари на 26 јануари а кај мене и колешката од иста генерација нема пари на сметка. Сметките ни се во различни банки така да не е до банката, а плус и прашавме во банките. Повторно се јавивме до МОН, сега велат во Министерството за финансии била работата, но тие немало ништо да сторат околу тоа, нивната работа била завршена. Што треба сега да правиме, да се јавиме во сите можни министерства?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дали ви стигна еден примерок од договорот на новите стипендисти? Нели од тие три шо им ги пративме, еден треба да ти вратат. Ми е страв да не го пробив рокот со нашиве пошти да не не им стигнало.

Kajgana Shop

На врв Bottom