E
Epsilon
Гостин
Ко шо прочитав почнале и втората рата (ќе има и трета?) да ги доделуваат, ајде во јуни негде и првпат добиени да земат..
Не е сеуште пуштена втората рата од продолжени, али би требало да е во текот на месецов. И 2 рати се.Ко шо прочитав почнале и втората рата (ќе има и трета?) да ги доделуваат, ајде во јуни негде и првпат добиени да земат..
За првпат добиени не, ама за другиве прочитав. Ама штом почнале така да..Не е сеуште пуштена втората рата од продолжени, али би требало да е во текот на месецов. И 2 рати се.
За другите де...продолжените Јас имам од таа стипендија ама сеуште не е пратена. Лани втората рата беше исплатена на 19 Мај така да овој период ќе биде. За прв пат добиени 2-3 недели по продолжените ќе бидат, така беше и лани.За првпат добиени не, ама за другиве прочитав. Ама штом почнале така да..
Која група си?Мене ми стигна вчера втората рата - продолжени.
Тип АКоја група си?
И јaс истo, aмa сеуште не ми легнaтa нa сметкa нa Тутунскa.Тип А
Добро друже, тогаш Јули за нас смртниците првпат што имаме добиено и чекаме втора рата.За другите де...продолжените Јас имам од таа стипендија ама сеуште не е пратена. Лани втората рата беше исплатена на 19 Мај така да овој период ќе биде. За прв пат добиени 2-3 недели по продолжените ќе бидат, така беше и лани.
Дoцнa е Јули...еве денoвиве ќе ги кoмплетирaaт нaшиве, пa зa 2-3 недели сте вие нa ред.Добро друже, тогаш Јули за нас смртниците првпат што имаме добиено и чекаме втора рата.
za site zaednoСтипендииве за прва година кога се запишувам/почнувам ги делат 10 по смер или факултет? пр. машински има 9 смера додипломски, за секој смер по 10 стипендии или за сите заедно 10? (ова со 10 бројкава така слушнав, поправете ме ако грешам)