Стипендии

E

Epsilon

Гостин
Ко шо прочитав почнале и втората рата (ќе има и трета?) да ги доделуваат, ајде во јуни негде и првпат добиени да земат.. :zloo:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Ко шо прочитав почнале и втората рата (ќе има и трета?) да ги доделуваат, ајде во јуни негде и првпат добиени да земат.. :zloo:
Не е сеуште пуштена втората рата од продолжени, али би требало да е во текот на месецов. И 2 рати се.

E

Epsilon

Гостин
Не е сеуште пуштена втората рата од продолжени, али би требало да е во текот на месецов. И 2 рати се.
За првпат добиени не, ама за другиве прочитав. Ама штом почнале така да..

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
За првпат добиени не, ама за другиве прочитав. Ама штом почнале така да..
За другите де...продолжените :) Јас имам од таа стипендија ама сеуште не е пратена. Лани втората рата беше исплатена на 19 Мај така да овој период ќе биде. За прв пат добиени 2-3 недели по продолжените ќе бидат, така беше и лани.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Мене ми стигна вчера втората рата - продолжени.

E

Epsilon

Гостин
За другите де...продолжените :) Јас имам од таа стипендија ама сеуште не е пратена. Лани втората рата беше исплатена на 19 Мај така да овој период ќе биде. За прв пат добиени 2-3 недели по продолжените ќе бидат, така беше и лани.
Добро друже, тогаш Јули за нас смртниците првпат што имаме добиено и чекаме втора рата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Добро друже, тогаш Јули за нас смртниците првпат што имаме добиено и чекаме втора рата.
Дoцнa е Јули...еве денoвиве ќе ги кoмплетирaaт нaшиве, пa зa 2-3 недели сте вие нa ред.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.991
Поени од реакции
12.553
Социјална втор пат ви пратија на некој?

Член од
18 ноември 2013
Мислења
97
Поени од реакции
36
Стигна ли на некој втората рата од продолжените???

Член од
24 јуни 2014
Мислења
73
Поени од реакции
6
Стипендииве за прва година кога се запишувам/почнувам ги делат 10 по смер или факултет? пр. машински има 9 смера додипломски, за секој смер по 10 стипендии или за сите заедно 10? (ова со 10 бројкава така слушнав, поправете ме ако грешам)

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
Стипендииве за прва година кога се запишувам/почнувам ги делат 10 по смер или факултет? пр. машински има 9 смера додипломски, за секој смер по 10 стипендии или за сите заедно 10? (ова со 10 бројкава така слушнав, поправете ме ако грешам)
za site zaedno

Kajgana Shop

На врв Bottom