Стево Ем си - Ем не си! :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Стево, со секој пост се повеќе и повеќе си се уфилмуваш, свести се човече. Најсериозно, гледај прекини си го тој тежок филм и почни да го живееш животот.
Види го ти Фантом.
И он почнал да дели совети и да ремети :pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Некоаш ќе те боли газот, ама понекоаш и ќе ебнеш, нели Ацид? ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Hey Nemirna maybe you act tough on the inside,but you are extremly sensitive on the inside,i bet this in 500 denars.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Stevo pa ti si stanal popularen, samo napred.

pc- koga ke odime na bilding?

N

NeMiRnA

Гостин
Hey Nemirna maybe you act tough on the inside,but you are extremly sensitive on the inside,i bet this in 500 denars.
Абе доста со мисливе бе,достааа!!!Биди оригинален,ко босанска глава да имаш у пм више,опамети се.И пази да не си ги изгубиш парите,да не те изненадам иам лоша навика да тепам плус у ПМС сум,ич да не ти е гајле каква сум јас,сепак нормално се понашам и не ги ставам на тапет моите глупости,ниту пак замарам со нив невини луѓе,не верувам дека некој толку многу го интересира мојот живот.И Стево не,не си поет!:tapp:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.192
Поени од реакции
12.082
Да не се раширеше користењето на форуми и интернет популацијата во Македонија, никогаш немаше да дознаеме колку пациенти има наоколу кои живеат во своите светови.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Абе луѓе едноставно Стево си е таков тип на човек и готово...прифатете каков што си е..незнам за другите али вчера се видовме во ентернет и ми збореше околу женски нешто како да фатиш како ово како оно со...и ич не е досаден искрено ми беше интересно да го слушам..закон човек...да беа повеќето како него...hehe

Фантом не го сваќај ова како навреда ама боље да се уфилмува околу љубовта и да го кажува она што го доживеал него да се занимава со хеттрик и тоа да му биде секојдневма опсесија еј продадов играч, еј купив играч,еј ке газам еј тоа еј она:tapp:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Голема флегма,но сепак сите девојки сакаат него да го легнат.
Сите девојки него го памтат што е романтичен и добар,подарува ружи,се сега околу него се кружи,никој не сака да го дружи,па иде кај тате на работа но не во сабота,зашто колосеум е негова шема,иде со девојки кои го ставаат во дилема,врати отвара на секоја што ќе ја види да остане кавалјер,сега пее за изгубена љубов и сонува за секс и 4play,не се смеј таков е животот ми отворивте тема,глупости правам се осеќам како човек од акција и сега сите му се смеат.Мора да си некад селски шутрак да сфатиш што е живот.Јас сум таков кога сум депресивен повеќе не објаснувам секој е патетичен и прави глупости во животот свој барем еднаш,
аууууу KrToT у романтично-заебана варијанта :pos:
Не ви делувам малце истрауматизирано од типов?:uvo:
да да и тоа многу:vozbud: ,барај помош одма :pos: :pos: :pos:

џабе ова бе,само му се дигаат акции уште повеќе типов не прифаќа ништо нели гледате место да си ја чукне главата што прави он е бетер,нема лек за вака искомплексирани особи :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom