Стари, а добри игри

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Cadillacs and dinosaurs aka Мустафа :pos2::

:cuc::cuc::cuc:
ко мал сум крадел пари од дома за да ја играм на флипери :pos2:

други кои вреди да се спомнат, Red Alert,Star Craft,Quake,Unreal Tournament,Super Mario,Pang,Pac-Man,Street Hop Basket,Crash Bandicoot,Metal Slug.... колку денови ми отишле во гирање на овие и други игри...

П.С. симнав едно Маме32 али не ми работи, ми пишува нешто services can not be found, ај ве молам тие што знаете како треба пишете по ПП :smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Сите сакаа со Мустафа да играт оти имаше најуба "четка".:) Сите флиперски игри беа добри игри. Од самурај самшо до фантазија.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Unreal Tournament,незнам по кој пат ја свртев денеска.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
1. Empire Earth I - Иако фановите на Age of Empires ќе ми замерат, оваа игра од 2000 година, ја надмина речиси во сите сегменти: поубава графика, игривост, различни ери, а со тоа и различни оружја, поголема војска и др.

2. Shogun Total War
Прва игра од Total War серијалот, генијално остварување за тоа време (2001?). Со душа чекам нејзина нова верзија.

3. Serious Sam - им завидувам на Хрвативе, ептен им завидувам. Кога ние ќе напраиме вакво нешто???

4. Return to Castle Wolfenstein - нема што да се каже - легенда

5. Clive barker`s Undying - една од подобрите хорор игри, за мене најдобра

6. Rome Total war - стратегија сместена на Медитеранот, во античкиот период, прекрасна графика, стратегија со длабочина... Една од најдобрите воопшто.

M

marko 1996

Гостин
Red Alert 2 најбоље игрица од старите ( барем ја од тие што ги знам од постарите ) за PC а вака и ја малце фатив од тоа флиперите година дена Кадилак , Стреет хоп никогаш нема да ги забораам :)

H

-HRO

Гостин
Tumble Pop-стара игрица-се играше порано на флипери

Metal Slug серијалот-една од најдобрите флиперски игрици

И секако незаборавната Street Hoop

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
1.Age of Mythology
2.Street Hoop
3.Nosferatu ми беше онака ..убава
4.UnrealTournament ја умрев од играње
5.Rome Total War

Б

Бат Елохим

Гостин

уште ја имам и уште ја играм и Xan ужасно уште ме нервира.....

+ Mortyr
+ need for speed Porsche unleashed

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
7. Diablo II и експанзијата се уште ми се инсталирани. Онака, за секој случај...:devil2:

8. Heroes of might and magic III со двете експанзии. Играта ми има земено добар дел од животот :)

9. Civilization 3 - Четворката ја сметам за прилично нова, па не ја пишувам. Наизглед Civ3 е бедна игра, со слаба графика, невпечатлива музика...
Ама кога ќе седнеш да ја играш ќе те раздени (или ќе те стемни)

10. Silent Hill 1-2-3 се врвни хорор остварувања во гејминг индустријата. Атмосферата, графиката, музиката и приказната ми беа мошне морничави. Речиси и да не ми текнува на игра која што би ги надминала кога е во прашање атмосферата.

11.Warlords battlecry 2 - за другите не знам, мене би беше прилично интересна. Иако речиси се` во неа беше просечно (графиката потпросечна) имаше нешто посебно во неа.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Digger :tv:

Играве е ехееее пред мене излезена. Ама ја имам играно малце.

Kajgana Shop

На врв Bottom