(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Хах уште една глупост со Роналдо абе колку не сфаќат шпанските клубови Роналдо не си оди и точка.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Sega treba da i vratime na gradskite ako mozat da se narecar Rivali:smir: ..
Za porazot....:salut: :salut:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Хехе сликите се гром :) браво, мораме да ги победиме Ман.Сити убаво кажа Ред Девил секоја година барем еден пораз имаме од нив и мислам дека е во право Фергусон Руни треба повеќе да концентрира на давање голови сепак тој е напаѓач:) Позз
Лани двапати ги победивме, 0-1 на гости и 3-1 дома. Исто и претходната година, 0-2 на гости и дома (не се сеќавам колку). Така да ќе ги тепаме и сега!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
"Седум мои фудбалери добија жолти картони, но мислам дека најголемиот проблем во саботата беше главниот судија. Роналдо беше 'прегазен', но Џермејн Џенас помина само со усна опомена. Потоа Вејн Руни доби жолт картон за глума, а Том Хадлстоун исто така глумеше, но не беше санкциониран. Ова е хаос. ", рече Алекс Фергусон по натпреварот на Вајт Харт Лејн.

Еве и Фергусон го дели моето мислење дека Марк Клатенбург е серко кој го мрази на Ман Јунајтед...:smir::smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да, и против Болтон само какаше по теренот против нас, кога ќе видам дека тој суди, ми се крева притисокот!

п.с. ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Каков гол даде Манучо, со лева, БОМБА!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
аууу добар гол на манучо... добро ќе е детето. ќе го пратам колку што можам во панатинаикос и таму очекувам да бомбардира.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Не знам колку сте запознаени но Марк Клатенбург бил таен навивач на Ливерпул!!! На предсезонската турнеја бил поканет од таборот на Ливерпул да ја помине цела турнеја со нив :vozbud::vozbud:!!! И после ке се чудиме оти така судел против нас!!!:tapp:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Ма нек се гони тој кај шо не треба (=

Бтв кој е овој ? (=

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
За Клатенбург, не треба коментар.
Ама увек судиите се наклонети против нас! :(

Иначе сликите стварно се ѕверски!

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Pobeda protiv City sekako samo prasanje so kolku gola razlika:smir: .
Ama Rooney ne igra FUCK, FUCK.Aj pozz:wink:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Епа мислам дека мора победа и ништо друго ако сакаме титулата да ја земеме. Зошто Манучо го позајмија во Панатинаикос???

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Бог да чува и отприлика знае некој кога треба да му дадат дозвола за да игра во Англија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom