(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај среќен роденден на Роналдо, 23 веќе има. :)
Брзо растат, нели? :pos:

Се надевам утре ќе даде некое голче против Италија, штета што му се прекина серијата давање и давање голови против Тотенхем, ама тоа е.
На 6-ти Сити ќе бидат посебно мотивирани како и увек, не треба тоа да се потенцира, ама мислам дека немаат потенцијал уште еднаш да ни одземат 2 или 3 бода. Типувам сигурна победа. :)
Резултат: Негде 3:1. : )

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12

Се надевам утре ќе даде некое голче против Италија, штета што му се прекина серијата давање и давање голови против Тотенхем, ама тоа е.
На 6-ти Сити ќе бидат посебно мотивирани како и увек, не треба тоа да се потенцира, ама мислам дека немаат потенцијал уште еднаш да ни одземат 2 или 3 бода. Типувам сигурна победа. :)
Не на 6-ти туку на 10 ти! Недела од 14-30 на А1!!!:helou:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Дали некој ја отворил веб страната на Манчестер последниве неколку саати!
Целата е црна колку морничаво и тажно!

Зошто никој од форумов не зборуе за трагедијава која е мн важен дел од историјата на Манчестер??? :nenene:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Дали некој ја отворил веб страната на Манчестер последниве неколку саати!
Целата е црна колку морничаво и тажно!

Зошто никој од форумов не зборуе за трагедијава која е мн важен дел од историјата на Манчестер??? :nenene:
ПРВИН ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН ЅВЕРУ !!!!!!

Да ја отворив, но не зборуваме за трегедијата бидејќи така се договоривме во фан клуб, има погоре во темава (претходни страници) во чест на погинатите да не зборуваме за тоа, инаку досега ќе беше полна темава за тоа.
Повеќе инфо + видео од тогаш ТУКА

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535

ajde neka mu e sreken,denes uste 2-ca moj drugari pravea rodenden taka sega se pribrav doma od eden kafic.za so City pobeda e edinstvena cel za da go sledime arsenal(edvaj cekam da kixnat) i kako pocit za zaginatitie vo tragedijata.:salut:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Aј а бе како заборавивме за ова, за срамота!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН КИКИ, УШТЕ МНОГУ СЕЗОНИ И УШТЕ МНОГУ ГОЛОВИ ЗА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!
manchester_united_fc_jersey_sm.jpg

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Епа ајде и јас да сум честитам на Кики среќен роденден и уште многу голови, а со Сити мора да издвоиме сигурна победа, како шо кажаа погоре за да го следиме Арсенал.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
apa aj cestit rodenden i id mene za KIKI samo neka e zdrav i ziv i normalno da dava dupla poveke golovi .. momci aj da mu pratime torta:back:

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
moze da dobijam clenstvo???

zdr jas sum mn golem fan na manutd od oh pa bi ve zamolil da me primite kaj vas vo grupa...site ste super gi pratam vasite komentari non stop.....glory glory manutd
inace denes na manutd tv cel den ima za nesrekata od 1958....sepak i tie se nasi heeroi i sekoja pocit sprema niv
inace sreken da mu e rodendenor na kiki i 30da go slevi vo manutd...
pozz........do site

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
zdr jas sum mn golem fan na manutd od oh pa bi ve zamolil da me primite kaj vas vo grupa...site ste super gi pratam vasite komentari non stop.....glory glory manutd
inace denes na manutd tv cel den ima za nesrekata od 1958....sepak i tie se nasi heeroi i sekoja pocit sprema niv
pozz........do site
Епа ајде добредојде во нашиот фан клуб :smir:

Иван_30.11

Brainiac: Science Abuse
Член од
17 ноември 2007
Мислења
862
Поени од реакции
0
Среќен роденден Кики и да даваш уште многу голови за Манчестер!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
pozz........do site
Добре дојде:smir:.

само ако не си активен....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom