(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе до сега на мсн зборев со чомбе и апокалипто за резултатот дека исто 6-0 или 4-0 ама сепак сега ќе кажам бидејќи суште немаме разлика со арсенал и сеуште сме ранливи со повредени играчи да глеам да тепаме сега, а кога ќе се вратат сите и плус ако има трансфер некој тогаш 6-0

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Rio Ferdinand Vo edno intervju rece kolku poveke golovi tolku podobro no isto taka e dobro koga i golot ke se zacuva suv....

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
2 разлика би требало да биде или повеке неќам ко њукасл бе со ке биде тоа конкуренција у гол разлика ало а за бодови па да не збориме САМО ПОБЕДАА

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Abe ova vremevo nikako ne pominuva.Cela nedela ja cekam utakmicava a i son ne me faka:smir:.Abe neznam sto da tipuvam.Go sledam vaseto mislenje i gledam dosta optimisticki tipuvanja.Daj boze da bide taka,ama nesto tesko ni odi sekogas so ovie Reading.Da se nadevame deka gavolite seriozno ke si ja svatat rabotata i od koren ke gi unistat.Pozdrav decki jas otidov malce da dremnam.

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Ајмо да ги јадеме денес!! А у 15 часот игравме ? И да како што кажав според мене 4:0, Роналдо 2, Руни 2 епа ај со среќа денес!

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Уште 2 саата и ќе ги одмарам очиве:vozbud:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ajde ajde site cekame da pocne, sea povrzuvam domasna antena zoso na kablovska ja neam a1.:vozbud: ke bide jakooooo!!!!:salut:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Јас во 4 и пол имам закажано да се стрижам, кај фризерот ке го гледам натппреварот... Не постирајте за секој гол, оти ќе имам многу за читање после кога ќе си дојдам... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom