(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.915
Поени од реакции
11.682
Браво, супер изиграа, бар за мене најдобар Андерсон, леле циганчето што им направи, турски чочек, ги измести, штета што не даде гол во 1 полувреме кога помина некои 50 метри хихихии, битно победа и тоа заслужена, астон вила изгледа не научиле дека фудбал се игра 90 мин :wink:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
честитки и од мене, си ја гледав на тој Р2Р каналот :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Фала на ЗИКС за линковите, браво на АПОКАЛИПТО за исцрпниот *.txt пренос, а за другите спремајте се за у сабота 12ти, играме дома против Њукасл.

:devil2::devil2::devil2::devil2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
е ајде де :) :) туку што се плашите каков Њукасл пациенти ни се тие и тоа редовно.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Победа на смех на шала.. овие головите некако незаинтересирано биднаа... ама нема врска победа си е победа.. одиме до финале ПоздрааВ

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе можам да го најдам резултатот и на друго место ама излезен сум па од кај еден кафич сум ставен и ај ако може пишете колку заврши манчестер зошто следев до 2 0 после тоа не знам.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Толку и беше брате доволни се 2-0

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Толку и беше брате доволни се 2-0
Еее многу фала што ми одговори во брзо време па и во овој пост да искористам шансата да кажам дека ова победава беше коледарска хахаха и да честитам Бадник и Божиќ на сите фанови на Манчестер, а и воопшто на форумов што се без разлика дали се или не се за Манчестер зошто и тие се луѓе па и тие можеби грешат што не се хахаха. Ова последново нејќев да вреѓам никого ама ај го пишав. Среќни празници луѓе и убаво да си пројдете.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Вила без разлика колку добро игра некако последниве неколку години е редовен пациент, постојано губи:) А Њукасл е не би требало да даде отпор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom