(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Њукасл...искрено го изненади Арсенал... Но ние сме елита.. ке го совладаме кога не сме.. хехе оптимизам али тоа е најбитно...во форма сме.. уриваме се... искрено се плашев од Вила али помина и тоа со убедлива победа од 2-0...Срекен Божик и се најубаво во новата 2008 со која се надеваме на доста титули... ПоздраВ

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
njukasl e jaka e ekipa, ne smee da se potceni, ali dzabe e nie sto i da kazeme koga nema da smeni nisto, si znaes stariot lisec kako treba.:pos2: samo nekogas me vadat od takt nekoi negovi potezi, ali sto e tuka e sepak toj e SAF :salut:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
А игравме ли еднаш веќе со Њукасл јас не се сеќавам на ништо?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
мислам дека прва пат ќе играме оваа сезона со њукасл

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
da prva ni e.newcastle se vo slaba forma pa mislam deka ce e lesna

V

Viktoranius

Гостин
Стварно не го сваќам распоредот во Англија. Дерби изигра со Нјукасл веќе 2 пати, а Манчестер уште не е играл ниту еднаш ?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас каснам многу ама мора да им честитам на сите Ѓаволи за одличната победа. го гледав натпреварот и многу сум задоволен. Иако Гигс прво малку ме разочара, се извади во второто и ќе му простам. Многу ме нервираа фановите на Вила кои постојано го исфиркуваа Роналдо, а стварно беа правени груби прекршоци над него. Желба ми беше да им врати со гол и како да ме послуша. А особено сум среќен што Руни постигна прекрасен гол по влегувањето од клупа. Му требаше тоа за самодоверба. Се на се одличен резултат за враќање на самодовербата. GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Стварно не го сваќам распоредот во Англија. Дерби изигра со Нјукасл веќе 2 пати, а Манчестер уште не е играл ниту еднаш ?
Распоредот не е правопропорционален. Во згуснатиот период не се игра по иста шема како останатите натпревари. Се играат како бонус натпревари и се доаѓа до поинаков распоред. Лани Ман Ју играше со Астон Вила 3 пати во 2 недели(1 пати првенство и еднаш куп). Англија и се е можно. :salut:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Aj eve me i mene po podolgo na forumov.:smir:
Cestita neka ni e pobedata nad Aston Villa.Nemislev deka ke bide na kraj teka ubedlivo posto se igrase cvrsto i ke bev zadovolen i so nereseno pa zatoa ova e cista 10.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, де знаеме дека се црвени ѓаволи Манчестер Јунајтед, за џабе се мачеше да пишеш :)
Одлично е што ја победивме Астон Вила на Вила Парк, па и заради мечот со Њукасл, тимскиот дух во овој момент сигурно е уште подобар..се надевам на триумф над Њукасл!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Да, де знаеме дека се црвени ѓаволи Манчестер Јунајтед, за џабе се мачеше да пишеш :)
Одлично е што ја победивме Астон Вила на Вила Парк, па и заради мечот со Њукасл, тимскиот дух во овој момент сигурно е уште подобар..се надевам на триумф над Њукасл!
Чоек причекај малку глеаш дека сега дошол и не е искусен чоекот ама ај ќе види како е. Плус да му посакам добредојде.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
WELCOME
Море традицијата се почитува во Англија, значи Њукасл се наши ас олвејс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom