(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај ќе ви ги оставам муабетиве, ама прекинете веќе, не барајте помош за СопКаст овде. ;)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Rio Ferdinand pred da potpise za Man U igrase za Leeds kade sto dojde od West Ham za suma 25 milioni evra(18 milioni funti).so leeds united stigna do poufinaleto vo LS.taka da Rio Ferdinand ne dojde kako anonimen talent tuku kako dokazan talent i toa na 23 godina.a izmegju Rio Ferdinand od togas i Bosingwa ima golema razlika zasto Bosingwa igra desen bek,a Rio centralen taka da ne mesame stvari sega
Дојде во јули 2002, а деби на 27 август 2003, значи на 25 не на 23 години (добро 25 без 3 месеци) :wink:
Босингва игра се во одбрана, не мешаме ствари, језда ја тоа го кажав во друг контекст, дека ќе стане најдобар дефанзивец, не цб така?
А и дај да не се напнуваме меѓу себе, кога и двајцата го сакаме тимот за кој навиваме, треба да сме сложни хихиххиххи:pos2:
А да и не реков дека беше тотален анонимец, него не до толку распространет на фудбалска мапа итн...
Немој буквалиста до толку да си :wink: , ова е се добронамерно иначе
чил енд пиис

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Дојде во јули 2002, а деби на 27 август 2003, значи на 25 не на 23 години (добро 25 без 3 месеци) :wink:
Босингва игра се во одбрана, не мешаме ствари, језда ја тоа го кажав во друг контекст, дека ќе стане најдобар дефанзивец, не цб така?
А и дај да не се напнуваме меѓу себе, кога и двајцата го сакаме тимот за кој навиваме, треба да сме сложни хихиххиххи:pos2:
А да и не реков дека беше тотален анонимец, него не до толку распространет на фудбалска мапа итн...
Немој буквалиста до толку да си :wink: , ова е се добронамерно иначе
чил енд пиис
vaka da ne se karame.gledam i ti si za Man U i jas sum za Man U.samo da te ispravam malu.Ferdinand dojde vo juli odma posle svetskoto vo Korea i Japonija.mozes ovde da se uversi
http://www.manutdzone.com/playerpages/RioFerdinand.htm

eve mal izvadok:

Rio's transfer value rocketed during the 2002 World Cup but Fergie and the PLC were not deterred. After weeks of constant speculation, followed by days of negotiation, they signed Rio Ferdinand for a new British record fee of £31.1 million. United had got a world class player who at 23 had a long career ahead of him. The sum also put Rio in the position of being the world's most expensive defender again, topping the £22m that Juventus paid Parma for Lilian Thuram in 2001.

i prviot debitantski mec mu bil so
27/8/2002
Zalaegerszeg (H)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Possible Starting XI (4-4-2): Van der Sar - Brown, Ferdinand, Vidic, Evra - Ronaldo, Anderson, Hargreaves, Giggs - Saha, Rooney.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
jas go spustiv ova Strean#2 i na koj kanal da gledam?
мислиш на кое од тие Click To Play ? - На кое сакаш. А, доколку незнајш како се прајт од почеток, еве објаснение:
Го отвораш линкот, и кој програм ти го бара, тој го имаш да го download-ираш на страната. Потоа, само кликаш да LiveFooty ( Click To Play ) и гледаш. :)

ЗИКС и останати хелп ми!
Абе Апокалипто уште не можам да се снајдам, каде е тоа поле? :kesa:
И од каде да го извадам тој програм дајте ми линк, пошто овој ништо не отвара!

П.С. Ни требаат 2 десни бека :)

Едит: Ваљда ќе се снајдам со ова Стеам2
Прво ќе го извадам тој ТВУПлејер..

Едит втор по ред више: Се снајдов го извадив ТВУПлејер и добар е, сега на тој канал соккер гледам шанси од Ипсвич-Портсмут!
па избриши го постов барем ако се снајде, да не седи за џабе, некој може да го прочита тоа првото, па да почнува да ти објаснува. :)

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
pazete sostav:vozbud:

van der sar

braun ferdinand vidic evra

park hargrejvs kerik gigs

ronaldo saha

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Јас гледам преkу TVUPlayer на Star Sports :wink:
Аха еве ја вила парк, идемо мајстори да ги газиме овие
пиис :helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе Руни зошто не игра дали знае некој?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom