(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Се стеснува готово е уште малку завршува со прегледите. Додека излезе пред новинарите за 1час и 30 минути готово е се. Кој сака да не верува. не е задолжително.:helou:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Луѓе излегвам јас ...одам да соберам нешто...а ресенските фанови Чомбе и Апокалипто да ме известат ако го реализираме трансферот...другите титкајте на 070 865 897 (аман ве молам кога ќе биде официјално) ....оти ќе мора да го прославам трансферот соодветно...:)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле и пак дремнав очекував готова работа и уште дупачки. Дали некој од англија за инат да ме нервира специјално мене го рпави ова или. Теее више не се чека што ќе биде нека биде па и да не дојде во јунајтед ќе ми преќипе од тоа берба берба берба. Ај бе тотенхем покажете сериозност ебате тоа ако продавате продавајте не се правите некој сељачишта.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Не пише никаде. Каде веќе да бараме некоја последна новост. Или пак има најдено некој.:tapp:

Бербо премина медицинските изследванија за Ман јунајтед

http://www.sportal.bg/news.php?id=129218

Најново

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ајде нешто да ве израдувам...слика објавена пред 13 минути :)

Првата слика на Бербатов во Манчестер.

Го познавате ова место? :) ...a и сликата била од кога ги поминал медицинските тестови...:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не полуде Бато Диме ееј,на сите не полуде:pos2::pos2::pos2:Ајде излегувај на manutd.com и крај веќе:tapp::vozbud:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не свакај погрешно сакав само да кажам дека можда не е тоа шо мислат сите :helou:брее одма се љутиш
Хехе...Enjoy...и јас се шегував...како може да знам некоја вест и да не ја споделам со другите фанови на Јунајтед...

Инаку...сака некој да се обложиме дека моментално Берба се слика со дресот и со Фергусон?:smir::helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Хехе...Enjoy...и јас се шегував...како може да знам некоја вест и да не ја споделам со другите фанови на Јунајтед...

Инаку...сака некој да се обложиме дека моментално Берба се слика со дресот и со Фергусон?:smir::helou:
Ајде чекам слика:vozbud::vozbud:Ме интерсира кој број ќе биде.:pos2:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Официјално е веке...татарот е на ОТ.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ајде, ДОБРЕ ДОЈДЕ БЕРБО! Сега треба да се докаже во голем клуб, да не се радуваме пред време.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Има баја песимисти изгледа,но сигурен сум дека бато Диме ќе ви докаже на сите што играч е,и дека вредат парите фрлени по него:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom