(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
:pos2: за греота ШВП,ќе се изедеше.БТВ гледате дека нема омраза помеѓу фудбалерите вез разлика во кој тим играат,сите се пријатели,омразата ја ствараме ние фановите,затоа нема карање више:pos2:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Нормално дека нема.Тие се пријатели.Посебно репрезентативците.Секогаш кога еден го победува другиот на клупска сцена одма победникот го теши тој што изгубил:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
:pos2: за греота ШВП,ќе се изедеше.БТВ гледате дека нема омраза помеѓу фудбалерите вез разлика во кој тим играат,сите се пријатели,омразата ја ствараме ние фановите,затоа нема карање више:pos2:
ДЈ ај не не` рчкај да не се кар. важ?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Многу агресивно играше Андерсон, доби жолт, имаше неколку остри стартови, посебно против стариот познаник Маскерано. Ги одигра сите 90 минути, штета што ќе нема можност за златниот медал.

Член од
6 август 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
еј луѓе а нема никаква санса да се врати андерсон во понеделник за натрпеварот , дека во петок се игра за 3то место ?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.724
Поени од реакции
11.563
Не се враќа Андерсон, и јас претходно постирав.

Инаку кога ни се враќа Харгривс ?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Инаку кога ни се враќа Харгривс ?
Е Харгривс е мистерија. Исто како Саха, Невил... Ќе одиграт еден натпревар и ќе ги снема. За Портсмут веројатно нема да е фит, за понатаму незнам, не сум сретнал конкретно колку време ќе паузира.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе не им замерувајте на овие од Афронал, еве зошто го мразат

:pusk:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.855
Поени од реакции
11.516
Е Харгривс е мистерија. Исто како Саха, Невил... Ќе одиграт еден натпревар и ќе ги снема. За Портсмут веројатно нема да е фит, за понатаму незнам, не сум сретнал конкретно колку време ќе паузира.
Нема везе, читав интервју со момакот, каде изјави дека е фит за цела сезона и дека неговото допрва доаѓа, проблемот со хроничната повреда значи е решен! Топ! Втора работа е тоа што за Портсмут е фит, само зависи од Ферги колку ќе го пушти против ќумбињата кои знаат да колат, ништо повеќе (јбг го нема веќе Мунтари, игра - нигде). Трето - и тие малце натпревари што ги изигра Харгривс ги реши и ги одигра перфектно, значи писателот сака да каже дека нема лабаво со "Германецот", едноставно лудак е!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Нема везе, читав интервју со момакот, каде изјави дека е фит за цела сезона и дека неговото допрва доаѓа, проблемот со хроничната повреда значи е решен! Топ! Втора работа е тоа што за Портсмут е фит, само зависи од Ферги колку ќе го пушти против ќумбињата кои знаат да колат, ништо повеќе (јбг го нема веќе Мунтари, игра - нигде). Трето - и тие малце натпревари што ги изигра Харгривс ги реши и ги одигра перфектно, значи писателот сака да каже дека нема лабаво со "Германецот", едноставно лудак е!
Знам и јас после постот го читав интервјуто. Мило ми е за Харгривс, моментално како што сме куси со квалитетни играчи, Овен - фит супер ќе ни дојде.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
од недостаток на фудбалери во средниот ред ферги го врака андерсон од олипијадата може да игра против портсмут

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ако го донесеме Берба, пореално е Саха да се пакува одколку Кемпбел.
Силвестре е 31 година, не 33 и ако го продадеме нема да земеме многу пари, бидејќи догодина му истекува договорот, а плус и годините и квалитетот.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еве веќе е среда нема никаков трансфер :(:tapp:Дај бе Ферги,донеси го Хунтелар.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom