В
Вори
Гостин
:pos2: за греота ШВП,ќе се изедеше.БТВ гледате дека нема омраза помеѓу фудбалерите вез разлика во кој тим играат,сите се пријатели,омразата ја ствараме ние фановите,затоа нема карање више:pos2:
ДЈ ај не не` рчкај да не се кар. важ?:pos2: за греота ШВП,ќе се изедеше.БТВ гледате дека нема омраза помеѓу фудбалерите вез разлика во кој тим играат,сите се пријатели,омразата ја ствараме ние фановите,затоа нема карање више:pos2:
Е Харгривс е мистерија. Исто како Саха, Невил... Ќе одиграт еден натпревар и ќе ги снема. За Портсмут веројатно нема да е фит, за понатаму незнам, не сум сретнал конкретно колку време ќе паузира.Инаку кога ни се враќа Харгривс ?
Нема везе, читав интервју со момакот, каде изјави дека е фит за цела сезона и дека неговото допрва доаѓа, проблемот со хроничната повреда значи е решен! Топ! Втора работа е тоа што за Портсмут е фит, само зависи од Ферги колку ќе го пушти против ќумбињата кои знаат да колат, ништо повеќе (јбг го нема веќе Мунтари, игра - нигде). Трето - и тие малце натпревари што ги изигра Харгривс ги реши и ги одигра перфектно, значи писателот сака да каже дека нема лабаво со "Германецот", едноставно лудак е!Е Харгривс е мистерија. Исто како Саха, Невил... Ќе одиграт еден натпревар и ќе ги снема. За Портсмут веројатно нема да е фит, за понатаму незнам, не сум сретнал конкретно колку време ќе паузира.
Знам и јас после постот го читав интервјуто. Мило ми е за Харгривс, моментално како што сме куси со квалитетни играчи, Овен - фит супер ќе ни дојде.Нема везе, читав интервју со момакот, каде изјави дека е фит за цела сезона и дека неговото допрва доаѓа, проблемот со хроничната повреда значи е решен! Топ! Втора работа е тоа што за Портсмут е фит, само зависи од Ферги колку ќе го пушти против ќумбињата кои знаат да колат, ништо повеќе (јбг го нема веќе Мунтари, игра - нигде). Трето - и тие малце натпревари што ги изигра Харгривс ги реши и ги одигра перфектно, значи писателот сака да каже дека нема лабаво со "Германецот", едноставно лудак е!
[zEUs];1581876 напиша: