(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Абе за составот не знам ама еве една интересна вест. По неуспехот да го доведе Роналдо во Реал, а Робињо после таквиот однос кон него изразил желба да си иде сега Калдерон вели нема да си иде тој зошто ни треба. Убаво си се заеба сега целиот тим го поремети многу подлени мислења имало и слично.
Еј де бе не ги спомнувај умрените Реал тука. Една интересна вест у пм.

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ферги оваа недела ќе запнел и за Бербатов да го донесе. Пишува и на официјалната страница на Јунајтед дека очекува засилување пред почетокот на сезоната:je:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
1.Шмајхел

2.Паркер 5. Брус 6.Палистер 3.Ирвин

10. Бекам 16. Кин 8. Инс 11. Гигс

7. Кантона 9. Хјуз
:salut:
Сварно?Да не ме заебаваш еј,ЛОЛ !:tapp:Прашувам човечки ако сакаш одоговри,ако не-не ни мораш.:nesvest:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Еј де бе не ги спомнувај умрените Реал тука. Една интересна вест у пм.

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Абе чоек ако не те интересира како се казнија себе си добро ама има други што сакаат да прочитаат.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Де бе па ти, шо се лутиш. Ми беше интересно така, да се насмееме. Одма гомна јадење.:smir:
Чоек не јадам гомна не јадам ништо. Сега ти ако си се навредил извини ама постот со она у пм на крај така ти звучи.:smir:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Manchester sega veke pocna da bide aktiven na transver pazarot. Spremaat ponuda za Berbatov a ima isprateno ponuda do David Silva. Da gi zememe i dvajcata ovaa sezona ke osvoime so sto moze da se osvoi. :helou: :helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе се спрема ама дали ќе купи сеуште не се знае. Еве тотенхем нејќат на јунајтед да продаваат, а Манчестер не знам дали како реал ќе напаѓаат.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Чоек не јадам гомна не јадам ништо. Сега ти ако си се навредил извини ама постот со она у пм на крај така ти звучи.:smir:
Инаку постот не беше за тебе. :)

А и јас мислам дека ќе го земеме Бербатов (иако сум против). Исто ќе биде како и со Кин во Лузерпул. Ќе дојде. :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Инаку постот не беше за тебе. :)

А и јас мислам дека ќе го земеме Бербатов (иако сум против). Исто ќе биде како и со Кин во Лузерпул. Ќе дојде. :)
Абе ќе ме кажеш сега пошто е Македонец и јас дека сум. И јас не го сакам Бербатов порадо би ми било да дојде Пандев некако повеќе неговата игра ми се совпаѓа со Манчестер. Ама сепак кој и да дојде ќе го поштувам изборот на фергусон

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Добро е за да му докажат колку го ценат и сакат..Ама и да види дека не е се во парите...:je::je::je:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: убаво му направиии :pos2::pos2::pos2::pos2: еее ако дојде силва и берба никој нема да може да не сопре ... можно е валенсија да го даде оти се у криза .. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom