(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Јас сеа само што направив тим.. :)

Член од
27 март 2006
Мислења
138
Поени од реакции
5
hahahahahah Lud :D:D:D

zaso da ne mu posakame dobredojde be sekoj Crven Gavol e dobredojden na ovaa tema :D:D:D

i sakav da prokomentiram za prethodnite temi za ronaldo (izvinete ako na nekoi im smeta deka pak otvaram za negO) ne se zamaram uste koga vidov deka se mislese dali da ide...mn e ligav nema nikakov karakter ni lojalnost kon klub nema ni kon real da ja imaa taa lojalnost ako ide...kaj runi ke se misli be za nekoj ponuda ako mu prati uste odma ke gi odbie deckoto zaso ima srce i ima neverovatna lojalnost za razlika od Sminkerov i pak ke kaazam nikad nema da mi bide krivo ako si ide od MANCHESTER no sepak imam golema pocit bidejki stvarno se pokaza kako golema zvezda no sepak toa e blagodarenie na MANCHESTER...pozz

G

Gray Foxx

Гостин
Ах само колку брзо ќе ви се сменат мислењата! Одвај чекам да почне ПЛ да си пукам златен сеир. Да видите подруга игра без Роналдо.
Тогаш ке крекате Роналдо повреден воа ноа.
Алоооо освестете се! Околу Роналдо е градена играта на Манчестер. Он изведува слободни,пенали. Кој ке пуца ако го нема него??? Керик месечарот? Руни кој паѓа под притисок како мало дете? Да го спомнам ли и Саха кој знае да пуцне само на левата страна од голот?

Шо сакате кажете ама детето има ТАШАЦИ!!! Видете го само пеналот против Леман годинава.
Страшен е со глава, има јака лева и јака десна нога. Едноставно незаменлив. Немојте да мислите дека Нани може да го замени. Во никој случај, Нани е сосема друг фудбалер со друга игра.
И мене ме нервира шо е педерче и шо сака да оди во Реал, ама да речам дека нема да ми недостига, ке биде голема лага.
:salut:
И запамтете. Фергусон НИКОГАШ не продава фудбалер против негова желба.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Deno^ и ја одвај чекам да почне новата сезона и верувам дека ќе победуваме и без Роналдо, сепак Манчестер е голем тим и никогаш нема да дозволи да зависи од еден играч. Имам голема почит кон Роналдо, како играч на Манчестер, ама сепак и без него ќе победуваме, ќе видите, можда послабо ќе играме, не викам не, ама нема губиме секоја втора утакмица.
Тачно е дека од Роналдо најмногу зависи играта, 42-та гола кои ги даде минатата сезона се најголем доказ, ќе биде потешко без него, ама верувам и во другите фудбалери.

Ај подобро да чекаме да почне новата сезона па да коментираме. Баш сакам да видам како ќе функционираме без Роналдо.

Член од
21 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Vo muabetov zaboravate deka ako si odi Ronaldo Manchester kje dobie 100 milioni evra... So tie pari mozhe da se donesat 3-4 odlichni igrachi. Jas bi go trampal za Ramos i Snajder + pari

G

Gray Foxx

Гостин
Vo muabetov zaboravate deka ako si odi Ronaldo Manchester kje dobie 100 milioni evra... So tie pari mozhe da se donesat 3-4 odlichni igrachi. Jas bi go trampal za Ramos i Snajder + pari
Ама ти би го трампал. Не е воа Фудбал Менаџер!
Реал не се идиоти да си го даат најдобриот одбранбен и еден од најдобрите во средината и ПЛУС пари како шо викаш ти за еден играч макар кој и да бил.
Разбери, Роналдо не се заменуе со тие пари џаабе е. Во таа конкуренција каква што е во Англија, е многу ризично да чекаш да се разиграат тие 3-4 шо ке ги купат со тие 100 милиони евра.
Вака Роналдо е центарот на тимот,цела концепција се врти околу него. Сите го бараат Роналдо. Само он може толку вешто да ја изнесе топката од едниот 16 ик до другиот 16 ик. И можеби Руни.

Роналдо да ја има борбеноста и пожртвуваноста и најважно ЛОЈАЛНОСТА на Руни ке има огромно поштовање од мене. А сега за сега има од мене само восхит. Ништо повеќе. :salut:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е да ја имаше пожртвуваноста и лојалноста на Руни ќе беше премногу совршено.

Да го остава срцето на теренот, нормално дека сите навивачи на Манчестер ќе го сакаа повеќе. И само така може да стане легенда.

Член од
21 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Ама ти би го трампал. Не е воа Фудбал Менаџер!
Реал не се идиоти да си го даат најдобриот одбранбен и еден од најдобрите во средината и ПЛУС пари како шо викаш ти за еден играч макар кој и да бил.
Разбери, Роналдо не се заменуе со тие пари џаабе е. Во таа конкуренција каква што е во Англија, е многу ризично да чекаш да се разиграат тие 3-4 шо ке ги купат со тие 100 милиони евра.
Вака Роналдо е центарот на тимот,цела концепција се врти околу него. Сите го бараат Роналдо. Само он може толку вешто да ја изнесе топката од едниот 16 ик до другиот 16 ик. И можеби Руни.

Роналдо да ја има борбеноста и пожртвуваноста и најважно ЛОЈАЛНОСТА на Руни ке има огромно поштовање од мене. А сега за сега има од мене само восхит. Ништо повеќе. :salut:
Kolku i da bil dobar mislam deka formata kje mu odi vo nadolna linija, nema shansi da ja povtori lanskata sezona. A i togash vo kluchnite utakmici nikade go nemashe. Mislam deka deka e idealen tajming da se zemat parite... Pogotovo ako se zeme predvid karakterot na pederche

G

Gray Foxx

Гостин
Kolku i da bil dobar mislam deka formata kje mu odi vo nadolna linija, nema shansi da ja povtori lanskata sezona. A i togash vo kluchnite utakmici nikade go nemashe. Mislam deka deka e idealen tajming da se zemat parite... Pogotovo ako se zeme predvid karakterot na pederche
Не би се согласил со ова. Два гола со Арсенал, гол со Ливерпул, гол со Челзи, гол против Рома,против Лион. Торес кој е за мене напаѓачиште со мадиња го нема вој ефект.
Да имаше малце среќа и на Барса ке им дадеше гол.
Оваа година му беше фантастична, а според изјавите на сите шо го познаваат него дека трењира како ненормален и секогаш е крајно мотивиран, не би се изненадил и да има подобра сезона од претходнава.

Член од
21 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
според изјавите на сите шо го познаваат него дека трењира како ненормален и секогаш е крајно мотивиран, не би се изненадил и да има подобра сезона од претходнава.[/quote]

Samo da ne se zaebeme ko Barsa so Ronaldinjo... Ako ostane so sila vo Manchester kje bide bled cela sezona, pa na kraj da morame da go shitneme za 3pati poniska suma...

G

Gray Foxx

Гостин
според изјавите на сите шо го познаваат него дека трењира како ненормален и секогаш е крајно мотивиран, не би се изненадил и да има подобра сезона од претходнава.
Samo da ne se zaebeme ko Barsa so Ronaldinjo... Ako ostane so sila vo Manchester kje bide bled cela sezona, pa na kraj da morame da go shitneme za 3pati poniska suma...[/quote]

На крај краева, Манчестер не е тим кој тежнее да добива пари од трансфери. Само продаваат ако мораат. Иако се премногу мокни и во тој дел.
Рачунај го дадовме Нистелрој на 30 години за 11 милиони фунти, Бекам за 25 на 28 години, Ричардсон за 5.5 милиони (God bless Roy Keane :) ), Хајнце за 7.5, Смит за 7, Верон за 15, Микел за 12.
Сепак Манчестер е институција. :salut:

Член од
21 јули 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Samo da ne se zaebeme ko Barsa so Ronaldinjo... Ako ostane so sila vo Manchester kje bide bled cela sezona, pa na kraj da morame da go shitneme za 3pati poniska suma...

На крај краева, Манчестер не е тим кој тежнее да добива пари од трансфери. Само продаваат ако мораат. Иако се премногу мокни и во тој дел.
Рачунај го дадовме Нистелрој на 30 години за 11 милиони фунти, Бекам за 25 на 28 години, Ричардсон за 5.5 милиони (God bless Roy Keane :) ), Хајнце за 7.5, Смит за 7, Верон за 15, Микел за 12.
Сепак Манчестер е институција. :salut:[/quote]
za ova poslednovo se soglasuvam :smir:
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom