Добредојде во најдобриот фан клуб !!vi blagodaram na gostoprimstvoto i mora nie gjavolite da sme pametni luge
Премногу со ова добредојде у филм влегуваме како да сме газди на ова ама ај штом ви е интересно пишујтеДобредојде во најдобриот фан клуб !!
Ама ти би го трампал. Не е воа Фудбал Менаџер!Vo muabetov zaboravate deka ako si odi Ronaldo Manchester kje dobie 100 milioni evra... So tie pari mozhe da se donesat 3-4 odlichni igrachi. Jas bi go trampal za Ramos i Snajder + pari
Kolku i da bil dobar mislam deka formata kje mu odi vo nadolna linija, nema shansi da ja povtori lanskata sezona. A i togash vo kluchnite utakmici nikade go nemashe. Mislam deka deka e idealen tajming da se zemat parite... Pogotovo ako se zeme predvid karakterot na pedercheАма ти би го трампал. Не е воа Фудбал Менаџер!
Реал не се идиоти да си го даат најдобриот одбранбен и еден од најдобрите во средината и ПЛУС пари како шо викаш ти за еден играч макар кој и да бил.
Разбери, Роналдо не се заменуе со тие пари џаабе е. Во таа конкуренција каква што е во Англија, е многу ризично да чекаш да се разиграат тие 3-4 шо ке ги купат со тие 100 милиони евра.
Вака Роналдо е центарот на тимот,цела концепција се врти околу него. Сите го бараат Роналдо. Само он може толку вешто да ја изнесе топката од едниот 16 ик до другиот 16 ик. И можеби Руни.
Роналдо да ја има борбеноста и пожртвуваноста и најважно ЛОЈАЛНОСТА на Руни ке има огромно поштовање од мене. А сега за сега има од мене само восхит. Ништо повеќе. :salut:
POTPOLNO ISTO MISLENJE....btw od veles da ne si ti??ЛОЈАЛНОСТА на Руни ке има огромно поштовање од мене. А сега за сега има од мене само восхит. Ништо повеќе. :salut:
Не би се согласил со ова. Два гола со Арсенал, гол со Ливерпул, гол со Челзи, гол против Рома,против Лион. Торес кој е за мене напаѓачиште со мадиња го нема вој ефект.Kolku i da bil dobar mislam deka formata kje mu odi vo nadolna linija, nema shansi da ja povtori lanskata sezona. A i togash vo kluchnite utakmici nikade go nemashe. Mislam deka deka e idealen tajming da se zemat parite... Pogotovo ako se zeme predvid karakterot na pederche
Samo da ne se zaebeme ko Barsa so Ronaldinjo... Ako ostane so sila vo Manchester kje bide bled cela sezona, pa na kraj da morame da go shitneme za 3pati poniska suma...[/quote]според изјавите на сите шо го познаваат него дека трењира како ненормален и секогаш е крајно мотивиран, не би се изненадил и да има подобра сезона од претходнава.
Samo da ne se zaebeme ko Barsa so Ronaldinjo... Ako ostane so sila vo Manchester kje bide bled cela sezona, pa na kraj da morame da go shitneme za 3pati poniska suma...