(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Хаха, не очекуваше ништо, а колку само очекуваше! Не сакаш да признаеш, ама не може ништо да не си очекувал кога Челзи влезе во финале и еден меч го делеше од титула која не ја освои.
И на фан клуб Челзи иам пишано...
Очекував:
1. Трето место во Премиер Лига.
2. Барем еден куп-трофеј од двата.
3. Финале на ЛШ, по можност и трофеј.
Воа со доаѓањто на Аврам...

А пред да замини Мурињо очекуваше.Значи и сега кој и да е после Гренат ќе очекувате нешто.Ако се случи повторно некоја измена пак нема да очекувате ништо..
Епа, во ек на сезона два месеци по нејзиниот старт (по околу една третина) да го сменат најуспешнио тренер во историјата на клубо, и да кла некој анонимус кој бил тренер само на Макаби Тиква, Израелска репрезентација и спортски директор во Портсмут, стварно не знам дали треба да се поставуваат огромни амбиции...
Ако се случи таква измена, па не би очекувал многу...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Добро, знам дека кога дојде Аврам сите очекувавте распаѓање на Челзи, кој 5-то место во Премиерлига, кој 3-то, ама да оставиме тоа.

Кога Челзи ја крена формата и почна да победува, кога почна да конкурира за титулата во Премиерлигата, тогаш веќе сите почнавте да верувате повеќе на Аврам и ви се вратија и зголемија надежите за титулата во Премиерлигата и се боревте до самиот крај.
Не можеш да кажеш при ист број на бодови не си се надевал на титула, без разлика кој менаџер е.

Во ЛШ можда со Аврам не се надевавте, ама избацивте многу силни екипи, па ви остана уште еден меч кој ве делеше од титулата, ама не успеавте да ја земете сепак.

Да бев фан на Челзи би се надевал и на двете титули, солидна сезона имавте, иако не освоивте трофеј.

F

fantomX

Гостин
Кога Челзи ја крена формата и почна да победува, кога почна да конкурира за титулата во Премиерлигата, тогаш веќе сите почнавте да верувате повеќе на Аврам и ви се вратија и зголемија надежите за титулата во Премиерлигата и се боревте до самиот крај.
Не можеш да кажеш при ист број на бодови не си се надевал на титула, без разлика кој менаџер е.

Во ЛШ можда со Аврам не се надевавте, ама избацивте многу силни екипи, па ви остана уште еден меч кој ве делеше од титулата, ама не успеавте да ја земете сепак.
Ја појче се надевав на ЛШ. Како на старто, така и докрај.
За Премиер, ко се изедначивме со бодој, сакав да бидиме први зошо да не, ама ЛШ барем за мене беше приоритет.
Знаев дека со Аврам Челзи нема да е толку експониран, озборуван... како со Мурињо и сметав дека можеме да изненадиме од сенка, кога никој не очекува. За малку така и ќе беше...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
Аду сонува да игра со Руни
Браво дечко!

Хул го сакаат Кемпбел и за наредната сезона
Е за тоа ќе видиме. Сер Алекс ќе одлучи за тоа.

Роналдо по 394ти пат: Среќен сум во Манчестер
Нека пукнат душманите!

Саха се враќа во Фулам?
Слободно нека оди. :smir:
за Аду знам дека беше на проба лани во Мен Ју и дека на Ферги му се допаднал стилот на кој тој играл,ама пак проблем била работната дозвола која морал да ја има во Англија за да може да игра.Исто читав дека Мен Ју се договорил со Бенфика да го земе на Аду додека не добие Португалско државјанство за да може да игра потоа во Мен Ју.иначе многу надежен играч.
-Хул нека го земат на Кемпел ама на позајмица за наредната сезона,итака би се стекнал со искуство во Премиер лигата.
-За Роналдо не треба да коментирам само уште еднаш че кажам:РОНАЛДО НЕ СИ ЗАМИНУВА!!!
-а за Саха иако е многу квалитетен изгубив одамна надеж.се почести повреди во кој отсуствува 80% од сезоната.нека си оди каде сака.позз

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Уште Пепе и Касиљас да дојдат во понудата тогаш ќе правиме муабет... а и не е така лоша понуда ако е вистина, кој луд тим би дал тројца ДОБРИ фудбалери за Еден макар што е најдобриот :pipi:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ako me prasuvate mene jas bi se soglasil vo momentot:helou: .Ramos?Pa Ramos vo momentot e najdobriot defanzivec vo svetot plus toa i e mnogu mlad,za Robinho ne se potrebni zborovi,a Diara e igrac sto ke bide od golema korist za United kako Carrick...+50 Miliona so koj ke go kupime Owen,Valenica,Veloso.:helou:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ова е само нова измислица на гоал.ком

Треба да си ептен откачен да го направиш ова :) :)
да дадеш 3ца играчи (и тоа какви играчи) + 50 милиони евра...
Ма нема шанси!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ова е само нова измислица на гоал.ком

Треба да си ептен откачен да го направиш ова :) :)
да дадеш 3ца играчи (и тоа какви играчи) + 50 милиони евра...
Ма нема шанси!
Abe neznam dali e izmislica no ako e tocno jas bi prifatil vo momentov.:helou:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Леле и јас го сакам Аду.Знам дека лани беше на проба, и му се допадна на Ферги.Би бил одличен играч.Мислам подобар и од Нани.

В

Вори

Гостин
Jas da sum kako Ferguson,bi prifatil takva ponuda kako sto pisuva na goal.com.Sergio Ramos e odlicen desen bek,najdobar vo momentov.I vredi 80 milioncinja.Robinho e isto taka mn.dobar fudbaler.Toj vredi 35 milioncinja.Diarra ne e nesto naj,ama ke se uklopi vo Mancester.I plus 50 milioni ke si kupat uste nekoj igrac i ke bidat epten jaki.MOE MISLENJE!!!!!!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Jas da sum kako Ferguson,bi prifatil takva ponuda kako sto pisuva na goal.com.Sergio Ramos e odlicen desen bek,najdobar vo momentov.I vredi 80 milioncinja.Robinho e isto taka mn.dobar fudbaler.Toj vredi 35 milioncinja.Diarra ne e nesto naj,ama ke se uklopi vo Mancester.I plus 50 milioni ke si kupat uste nekoj igrac i ke bidat epten jaki.MOE MISLENJE!!!!!!
Страв ти е од Роналдо?:nesum: :) :pos2::pos2:

Епа ќе го имате стравот барем уште 4 сезони :)

В

Вори

Гостин
Ne voopsto ne mi e strav.Samo sakam da kazam deka Mancester moze bez nego,i dokolku taa ponuda e vistinita jas bi ja prifatil.A od naredna seozna ke vidime dali Ronaldo ke bide tolku jak kako sto e sega!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom