(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да ги тепаме В.Хем и решено е се.. Ама многу ми е страв од нив...!!!
Абе Вест Хем е последниот тим од кој треба да ти е страв, си го имаат они "на ти го-дај ми го" со Манчестер, се сеќаваш минатата сезона, вие им дадовте поени да се спасат они летото вас Карлос Тевез, бизнис.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Абе Вест Хем е последниот тим од кој треба да ти е страв, си го имаат они "на ти го-дај ми го" со Манчестер, се сеќаваш минатата сезона, вие им дадовте поени да се спасат они летото вас Карлос Тевез, бизнис.
Еве што ВИКАМ цело време :) в хем е наш тим.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Абе мислам дека со ВестХем нема да имате проблем оти последно коло лани му е дадовте за да не испаднат

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Епа заврши 0-1 за нив со гол кој падна во прво а ние не знаевме за пораз тогаш, инаку ја фатив на спортска :)

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
ај нема да коментирам што ми ги избришаа трите прашања поставени во врска со вчерашниот меч
А за вест хем се сложувам дека ќе ги победиме плус дома играме и нивниот лански херој сега е кај нас вест хем плус тоа погледнете те ја табелата нема шанси за погоре од тоа место па ниту за подоле а последните два меча ги одигра со слаб/комбиниран состав нешто поради тоа што имаат повеќе повреди нешто поради тоа што тренерот нивни кажа дека веќе се подготвуваат за наредна сезона

Некој прочитав тропна глупост кај се видело да се тренира после меч:kesa: епа толку знае тој што го напишал тоа или многу гледа мак лига се знае тие што не играле или изиграле само 10-15 мин вршат тренинг а на некои слики видов дека таму биле и Тевез и Велбек

Ај нешто добро за Тевез нормално знае тој кај е убаво односно најубаво:salut:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Со Вест Хем сигурно ќе победиме меѓутоа тоа нема да значи ништо ако киксираме со Виган во последно коло, а Челзи ги добие двете наредни. Се надевам дека Виган ќе обезбеди наредно коло опстанок и дека ќе игра без императив во последно коло.
Инаку вчера изгубивме малце несреќно со оглед на глупавиот пенал и двете извадени од гол линија но и мислам дека Фергусон се постави премногу дефанзивно. Како и да е тоа е минато и сега следува дуелот со Барса.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ај ај, ми мирисет 2 титули. Со Барселона би требало да тепаме, како и со Виган и Вест Хем, малце ме плаши со Ливерпул, ама ќе видиме.... :)

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Several of Manchester United's substitutes became embroiled in a tussle with Chelsea ground staff while warming down after their 2-1 defeat to the Blues...

Дали знаеш што значи after????

Добро бе ти сакаш да ме направаш мене луд или ти си луд а?Да не го терам посто и самио кажа(или некој др беше) дека медиумите ги пумпат работите и дека се видело после натпревар и тава на гостински терен да тренират????Ај 3/4 часа пред напреваро да кажеш држе вода ама после напреваро да тренират?????Сигурно се останале за нешто друго...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
ajde dobra vest!!! RONALDO E PAK IZBRAN ZA NAJDOBAR IGRAC VO EPL tuka

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Честитки за Кристијано Роналдо, несомнено ја заслужи наградава.
Уште е рано ама прогнозирам дека ќе биде и најдобар играч според ФИФА и според Франс Фудбал за 2008(доколку не блесне ептен некој на ЕУРО 2008,што не ми се верува, пошто и Роналдо ќе игра на ЕУРО), а изгледа и златна копачка.
Никогаш не сум ги почитувал Манчестер, ама секоја чест за дечкото, најдобар е моментално.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Очекувано беше.Кој друг ако не тој.А за најдобар млад играч повторно тој ќе ја земе?

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Честитки за Роналдо ама не смееме да заебеме 2 титули оваа година да искористиме барем додека нема многу конкуренција во ПЛ.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Браво за Роналдо! Конечно нешто добро за Манчестер последните 2 недели у пм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop