(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Me изнамачивте.... темата беше и тоа како излезена од контрола.

Нареден пат други фанови не провоцирајте!

Фанови на Манчестер: Не претерувајте. Од 8400 постови - 8000 ви се пократки од 1 ред. Мислам не мора за се да пишите: се сложувам, не се сложувам. Репутација, приватни пораки, мсн е за такви муабети

Едит: постов над мене! (не го бришам за да ви остане пример како не треба да се пиши)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167

уште 2 недели, ајдеееее :cug:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Играчите на Манчестер Јунајтед после натреварот започнале тепачка со дел од екипата на Челзи, не играчите туку доктори некој од тимот или што и да се.
Повеќе.
Слики од тепачката:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
Играчите на Манчестер Јунајтед после натреварот започнале тепачка со дел од екипата на Челзи, не играчите туку доктори некој од тимот или што и да се.
Повеќе.
тепачката се случила пред почетокот на натпреварот :smir:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
тепачката се случила пред почетокот на натпреварот :smir:
Тепачката се случила ПОСЛЕ натпреварот, кога дел од играчите на Манчестер трењирале и редарите дошле да ги бркаат и нашиве демек одма рипнале да се тепаат! Бог да чува! Медиумите само ја пумпаат приказнава за да навивачите мислат дека Манчестер се распаѓа како кула од карти! Сигурно редариве им рекле нешто па така реагирале! Значи ги брецнале многу лошо иначе јас не гледам причина Парк да се степа со некој освен ако не е нешто сериозно! Така да се надевам дека нашиве победиле! :)
Еве ви и слика од идиотот на Челзи
http://www.football365.com/Gallery_Detail/0,17732,13282_3479315,00.html

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Тепачката се случила ПОСЛЕ натпреварот, кога дел од играчите на Манчестер трењирале и редарите дошле да ги бркаат и нашиве демек одма рипнале да се тепаат! Бог да чува! Медиумите само ја пумпаат приказнава за да навивачите мислат дека Манчестер се распаѓа како кула од карти! Сигурно редариве им рекле нешто па така реагирале! Значи ги брецнале многу лошо иначе јас не гледам причина Парк да се степа со некој освен ако не е нешто сериозно! Така да се надевам дека нашиве победиле! :)

се читаш ли шо пишуваш бе ти шо има ПОСЛЕ натпреварот да тренират па од горе на челзи на стадионо а??

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
abe aj procitaj uste ednas so si napisal
oni bile iznervirano od porazot i ne znaele sto da pravat pa samo gledale vo neboto nad london i ovie mu rekle da se trgnat i ovie mu se opnale mu naletale da gi tepaat redarite

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
се читаш ли шо пишуваш бе ти шо има ПОСЛЕ натпреварот да тренират па од горе на челзи на стадионо а??
Several of Manchester United's substitutes became embroiled in a tussle with Chelsea ground staff while warming down after their 2-1 defeat to the Blues...

Дали знаеш што значи after????

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
oni bile iznervirano od porazot i ne znaele sto da pravat pa samo gledale vo neboto nad london i ovie mu rekle da se trgnat i ovie mu se opnale mu naletale da gi tepaat redarite
Еве доказ како можат медиумите да влијаат на младиот, наивен и кревок ум!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
pa kakva zabrana ima ako posle mecot sutnat 2-3 topki vo gol a???ako gledate dobro anglisko prvenstvo,dosega evra nema napraveno nikakva kavga vo tek na mecot i na slikite gledate koj odi da mava ili ne???redarot na Celzi e edinstven koj odi so BOX da mava kon igracite dodeka drugite go delat.kako sto gledam ova e se isplanirano od strana na celnicite na Celzi uste od porano,zasto posle mecot koj fotografer ce sedi da go slika redarot NE znam.ova e uste edno maslo od strana na Celzi spored mene i e sve taka dobro isplanirano da izleze vaka za da se narusi moralot na igracite na Man U kako sto bea slucaevite so C.Ronaldo lani i Evans godinava.samo da znae Roman deka so pari se ne se kupvit i ovaa godina ce go digneme tronot zasluzeno.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
тоа е масло на русинот да му ............... стварно кој фотографер ке остане после натпреварот ..... ама џабе му е MANCHESTER UNITED SAMPIONII !!!!!! поз до сите ГАВОЛИ

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Да ги тепаме В.Хем и решено е се.. Ама многу ми е страв од нив...!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom