(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Чим без Видиќ можевме да се браниме одлично 90 минути против Барселона, можеме да се снајдеме и со Челзи.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ајде де и без него можеме.Не мора да ги тепаме Челзи.Може исто како со Барселона, да се браниме 90 минути и со нерешено пак сме во предност.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Vidic ready for Bridge
United received a welcome boost last night with the news that Nemanja Vidic is expected to be fit to face Chelsea at Stamford Bridge tomorrow lunchtime as the club prepare for the first of two matches in four days that will define their season.

Браво мајсторе...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
Vidic ready for Bridge
United received a welcome boost last night with the news that Nemanja Vidic is expected to be fit to face Chelsea at Stamford Bridge tomorrow lunchtime as the club prepare for the first of two matches in four days that will define their season.

Браво мајсторе...
o yeah!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.718
Поени од реакции
11.556
Опаа, мора да се победи!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ајдеее и Видич во тимот ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Ај сега како што кажа вчера Фергусон најќеф ќе му било да ја освојат титулата на мосто. Ајдееее утре победаааааааааа

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Линк

Еве и потврда од официјалната страна...
Видич се враќа и има нешто за подготовките за натпреварот и слично... :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.718
Поени од реакции
11.556
Фердинанд: Ето е вистински спортист

Дефанзивецот на Манчестер Јунајтед, Рио Фердинанд призна дека ѕвездата на Барселона, Семјуел Ето е ден од најголемите спортисти во моментов.

Фердинанд, по натпреварот со Барселона, на Ноу Камп, изјави дека се лизнал при стартот над Камерунецот, и дека доколку Ето се одлучел да падне во шеснаесетникот, тоа сигурно ќе било пенал за Барса, а воедно и исклучување за него. “Навистина ме изненади, посебно бидејќи натпреварот беше многу важен. Многу други фудалери би гледале да искористат од една таква ситуација, но не и тој. Ето е вистински спортист“ – изјави Фердинанд.
“Изгубив контрола над нозете и се лизнав во него. Но, тој успеа да се одржи на нозе и ја продолжи акцијата. Сигурен сум дека доколку се одлучеше да падне, тоа ќе беше пенал и црвен картон. Поради тоа, по завршувањето на натпреварот му се заблагодарив за неговото спортско однесување, кое денес ретко може да се види на фудбалските терени“

Член од
14 март 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
Фердинанд: Ето е вистински спортист

Дефанзивецот на Манчестер Јунајтед, Рио Фердинанд призна дека ѕвездата на Барселона, Семјуел Ето е ден од најголемите спортисти во моментов.

Фердинанд, по натпреварот со Барселона, на Ноу Камп, изјави дека се лизнал при стартот над Камерунецот, и дека доколку Ето се одлучел да падне во шеснаесетникот, тоа сигурно ќе било пенал за Барса, а воедно и исклучување за него. “Навистина ме изненади, посебно бидејќи натпреварот беше многу важен. Многу други фудалери би гледале да искористат од една таква ситуација, но не и тој. Ето е вистински спортист“ – изјави Фердинанд.
“Изгубив контрола над нозете и се лизнав во него. Но, тој успеа да се одржи на нозе и ја продолжи акцијата. Сигурен сум дека доколку се одлучеше да падне, тоа ќе беше пенал и црвен картон. Поради тоа, по завршувањето на натпреварот му се заблагодарив за неговото спортско однесување, кое денес ретко може да се види на фудбалските терени“
Toa ti e igrac a ne kako KIKI(c.ronaldo) malce veter da go duvne pagja. Inace dobra utakmica ke bide vo OT mnogu golovi kepadnat plus Henry ke bite fit :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ne e vazno kolku ke im dademe, vazno da gi pobedime!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom