(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не типувам на резултат, ама мислам дека ќе победиме. Така викав и со Мидлзброу, ама... Добро, ова е друга работа, големо дерби, не е слаба екипа Афронал па да играме незаинтересирано.
Ај да им ставиме крај на сите надежи и на нив.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Напреддд Ѓаволии yeeyeeyee

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee: aj so sreka gavoli

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај за утре да кажам дека сакам чиста победа не 1-0 туку убава 3,4 - 0 олд трафорд да грми сакам. И најважно пред се одмазда за лани.

V

Viktoranius

Гостин
Ај со среќа утре, ве играм сингл добар коефициент влечите.:smir:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Ајде утре и ние да викнеме да затресеме Олд Трафорд да ги уплашиме уште толку ГАНЕРИТЕ и да гледаме реприза од ФА купот пак 4-0 да тепамееее само сега Роналдо и Руни да ги даат головите и може еден Теввез или Андерсон напред ЃАВОЛИИИИИИИИИИИИИ!!!!!:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Член од
5 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Јас мислам дека ќе биде 2-0 и јас исто би сакал да даде гол Андерсон оти детето стварно вреди и ако има 19 години се гледа дека е класа играч и заслужува да даде на дербиво утре гол
поздрав и само победа
НАПРЕД ЃАВОЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Јас мислам дека ќе биде 2-0 и јас исто би сакал да даде гол Андерсон оти детето стварно вреди и ако има 19 години се гледа дека е класа играч и заслужува да даде на дербиво утре гол
поздрав и само победа
НАПРЕД ЃАВОЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajde dojde konecno i mojot 800 post i toj mnogu normalno ke bide vo mojot omieln fan klub t.e na Man U:)

da se nadovrzam so postot na goran-patriot,utre ni se vazni 3-te boda taka da ne e vazno kolku ce pobedime,tuku samo da pobedime.i jas bi posakuval anderson da dade gol utre,a samo da pazite deka fabregas nema da mrdne od nego.kako na emirati taka i na OT ke go cuva pa duri i podobro.za utre(denes) iame svezi igraci.ronaldo si e dovolno svez i se nadevam na 1 dobar mec na Man U vo koj nie ke ja komandovame igrata na terenot.pozz

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Афроналци дошлее слава да ни рушат, а само можат к*ро да ни пушат! Але Алеее

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
sakam sredinata da ni e ronaldo, hargrejvs, anderson i park, za napred se znae. ova ako go izvede ke se iznagledame kaj i golovi pa i neviden fudbal

ama sepak mislam deka ke trgne so 5 vo sredina samo runi napred so ronaldo kako poddrska...

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Овој фудбал денес ќе го гледам со тоа што сакам да победи МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, а и мора да победи затоа што Челзи е 3 бода зад Манчестер и овој натпревар ќе го гледам со евентуална победа на Манчестер.Поздрав до сите фанови на Манчестер.:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Овој фудбал денес ќе го гледам со тоа што сакам да победи МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, а и мора да победи затоа што Челзи е 3 бода зад Манчестер и овој натпревар ќе го гледам со евентуална победа на Манчестер.Поздрав до сите фанови на Манчестер.:helou:
Ај чим го гледаш со евентуална победа на Манчестер, позрав и до тебе!
Иначе ја мислев имаме 2 бода повеќе од Челзи, ама ти ми кажа 3 биле и многу сум среќен!

Ај денес да ги смачкаме, веќе не ми се чека.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Нема боље состав во Англија од Манчестер:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom