(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Третиот гол на натпреварот односно вториот на Јунајтед ми е најубавиот погодок на Манчестер на сите времиња:pipi:
Еххх Енди Кол и Двајт Јорк беа легенди! Според мене најјак напаѓачки тандем во последниве 15 години!! Какви Руни и Тевез!
Кој имал прилика да ги гледа знае за што зборувам!!!
Можеа да дадат гол и со глава и со нога!!!
Мене најискрено повеќе ми се допаѓаше тој тим од 90 те!!! Бекам и Кин ги обожавав!!!
Времиња:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еххх Енди Кол и Двајт Јорк беа легенди! Според мене најјак напаѓачки тандем во последниве 15 години!! Какви Руни и Тевез!
Кој имал прилика да ги гледа знае за што зборувам!!!
Можеа да дадат гол и со глава и со нога!!!
Мене најискрено повеќе ми се допаѓаше тој тим од 90 те!!! Бекам и Кин ги обожавав!!!
Времиња:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Јас ги гледав и можам со чисто срце да кажам дека тој беше најдобриот светски напаѓачки тандем воопшто!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
хухууу, фантом ставај го и реваншот ..... после толку време пак да ги видам брилијантните одбрани и најглупите киксови на Шмајхел :vozbud:. Тој човек ме вадеше од такт --- ќе фати нешто што ни со 4 раце не може да се одбрани, а примаше пацерски голови .... Фала ти за флеш-бекот во минатото :salut:

Член од
5 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
GavolRulz mi go zema zborot od usta pa KIKI ami kolj drug i za 2007 trebase ama go zeznaa

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Хахахахахахаха, и после Кака најдобар, се знае кој е: THE KI-KING.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе луѓе што пишувате конечно вака така. Вие сте станале ако кажат на интернет о готово кажано е. Се виде преку цела сезона дека е најдобар и не треба ни кака ни на некоја интернет страница да се каже па ние да збориме. Се гледа што постигнал 36 или 37 гола има постигнато ама до сега, а што има екстра натпревари тоа е друго и сеа ја да чекам кака да признае. Уште пред да почне сезоната реков и уште сега еве потврдувам дека е најдобар и во моментов нема никаква конкуренција, ама никаква ни малку да го загрозат не можат.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Така е Младенчо, без конкуренција, Кристиано Роналдо е најкомплетниот играч, не дека игра за Јунајтед туку дека тоа е факт. Игра одлично и со лева и со десна нога, има одлична прегледност за асистирање, одличен слободен удар и игра со глава, невиден дриблинг и брзина!
Треба ли уште да дообјаснувам? Нема споредба, HE IS THE BEST!

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
na temata pogore ke se nadovrzam za kole i za yorke navistina bea nezamenlivi ali ako ne mu odese na niv setetese kakvi zameni imase fergi vo soskjaer i sheringham i toa e mn vazno.........
sepak toa bea vreminja no i ova sega se vreminja koga se ispisuva povtorno istorijata na manutd i ne znam dali nekoj do sega znael i vo 1968 togas vo pocetni fazi manutd igral protiv barsa i 1998 i 2008 ali vo polufinale...............!!!!!!!!!!!
sakam da kazam kako sto se sklopuvaat kockive sampionov ne deka ne se znae vaka e se poveke verovatno koj ke e.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ЧЕСТИТ ПЛАСМАН во полуфинале и од мене и нека ни се множат победите и новите фанови - ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ !!!

ОДИМЕ ВО ФИНАЛЕ !!!

... и да питам кога веќе толку сте јаки, каде бевте кога Арсенал играше 49 утакмици без пораз?
Ја чекавме 50тата.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Дејан Сико реков добре дојде и за тебе ама не спамирај аман :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.