(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
MANCHESTER UNITED IS THE BEST!!!!!!!! KIKSO NA ARSENAL MNOGU NI ZNACI NI BEGA DVA BODA KE GO STIGNEME

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Кажав јас еднаш за "лесните" противници ама некој од тука не слуша. Ете и Портсмут многу лесен па ете што бидна, а Болтон и првата ни беше многу лесна затоа убаво вика фараон прво победа па ќе збориме.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Кажав јас еднаш за "лесните" противници ама некој од тука не слуша. Ете и Портсмут многу лесен па ете што бидна, а Болтон и првата ни беше многу лесна затоа убаво вика фараон прво победа па ќе збориме.
Портсмут се покажаа како повеќе од лесни. :wink:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Портсмут се покажаа како повеќе од лесни. :wink:
Точно, единствено на таа утакмица беше тешка идиотштината на Аткинсон ... ММЕ, ми го брука името :violent1:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
so citam deka SAF bil pod istraga na FA oti gi vregal sudite nesto paricna kazna mu dale
dali znaete nesto za toa??

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
САФ и Карлос имат време до 19 март да ги образложат своите изјави против Аткинсон, дадени после поразот од Портсмут... Ако бидат казнети тоа ќе е со парична казна...
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/7286112.stm

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Абе нема гајле САФ :)

Бтв сеа наредна со кого играме со кого и кога ? Не ми замеравајте пошо малце сум изгубен :) Позз

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
САФ и Карлос имат време до 19 март да ги образложат своите изјави против Аткинсон, дадени после поразот од Портсмут... Ако бидат казнети тоа ќе е со парична казна...
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/7286112.stm
Јас ако треба ќе образложам..... катастрофа беше судењето.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како не им е срам да ги казнуваат ако не ги образложат своите изјави... Па мизерија беше судењето од авион се гледаше.
Неправди... Секаде неправди. Само за да не земеме уште една титула. :(

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Епа тоа ти е и мене ме изнервираа летаа сваштарии по собата после тоа излегов надвор и нејќев да се вратам толку што ме изнервираа.

Ајде луѓе ангажирајте се еве ви тема гласајте за најјаките се разбира Манчестер тука.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе чоек што се нервираш за тие глупости. Ти чекај крајот да се види па после заебавај ги не уште од сега. Слушај мој совет ќути до финале и кога се ќе дојде како што треба после пиши им и смеј се на тие што гласале за друг тим. остај ги сега нека се порадуваат.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Абе чоек што се нервираш за тие глупости. Ти чекај крајот да се види па после заебавај ги не уште од сега. Слушај мој совет ќути до финале и кога се ќе дојде како што треба после пиши им и смеј се на тие што гласале за друг тим. остај ги сега нека се порадуваат.
tocno se soglasuvam so tebe

sega za sega nie vodime so 38,24%

Член од
23 јули 2007
Мислења
166
Поени од реакции
2
nasa e i ovaa godina titulata vo premier a vo liga na sampioni se nadevam na angliski duel man.utd-aresnal

p.c. imas pravo krajot go krasi deloto

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Јас баш нејќам Англиски дуел во полу финале или во финале сега ќе биде многу заморно ако се паднеме со Англиски клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom