(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Добро е што наредна ни е со Дерби, малце за покачување на моралот. Кушчак добил казна од 3 натпревари, така да В.д.Цар ќе мора да брани со болни м***ња ;)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фостер се врати.... може ќе добие шанса, ама нема брането долго време така да изгледа Царот ќе брани, ако сака и со гипсови :)

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Добро што се врати добар голман е Фостер.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Хахаха се се жали овој Венгер ногу голем плачко е нека си тера работата.
Кога играа на Олд Трафорд се падна таков врнежлив денот и теренот не беше како што треба и сеа трици ќе јадат затоа што еднш се паднало на Олд Трафорд теренот да е глупав.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
САФ пак е под истрага на ФА за коментарите после натпреварот, може да биде казнет со парична казна, но не и со суспензија од теренот. Исто така има и истрага за судењето и несудениот прекршок за пенал против Роналдо... Ама се е џабе сега кога испаднавме од ФА Купот... поздрав

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
abe za se tere opravdanje ednostavno nesaka da proznae deka ne gi bivaaaaa treba da ucat od po iskusnite od MANCHESTER UNITED
edna novost....

Фердинанд сака да ја заврши својата кариера во Манчестер Рио Фердинанд изјави дека сака да го продолжи својот договор со Манчестер Јунајтед и да ја заврши својата фудбалска кариера на Олд Трафорт

Jас сакам да ја завршам својата кариера во Јунајтед и планот е да потпишам договор кој ќе ми го обезбеди тоа.“ –изјави тој за Sunday Mirror. “Не сакам да зборувам за тоа што се случувало порано. Мислам дека е очигледно дека сум среќен во Манчестер.“
“За мене е многу важно да си ја обезбедам иднината во клубот. Важно е за сите да си ја обезбедат иднината и јас мислам дека клубот се труди тоа да им го овозможи.“
“Манчестер е фантастичен клуб и прекрасно е да се игра за него, фановите се одлични и јас не можам да се замислам себе си во друг клуб.“
Фердинанд откри дека процесот околу неговиот договор веќе е во тек и дека тој едвај чека целата работа да биде завршена.
“Клубот контактираше со мојот агент и ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Јас само сакам се да се заврши што побрзо.“

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како прво - Браво за Арсенал. Конечно ќе го напуштат врвот... Секоја чест за нив се бореа, но тука застануваат.
Не можев да пишам порано затоа што премногу сум болен, одвај собрав сили да дојдам до компјутеров.
Само за тоа се радувам - за нашето ИДНО прво место.

Поздрав!

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
sho ubavo vaka...
na vreme si se otkazaaa
hahahah

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе,подобро на време отколку после на крајот да плачат:toe: .

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Штета за Афронал, цела сезона се надеваа на титула и оддеднаш спласна надежта. Последни 3 кола во Премиерлига немаат победа ако не се лажам. И како мислат со таква игра да станат шампиони?
Победија еден Милан, ама оваа сезона Милан за мене е ко Фулам.

Конечно повторно ќе сме на врвот!
Него, Дерби ќе го тепаме?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја мислам и со 9 играчи ќе тепаме. : )

После лесен дуел со Болтон, па после малце потежок со пациентите Ливерпул... Ах, пак ќе ми е жал да ги гледам како се мачат со нас.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
mnogu,mnogu da ne letame vidovme so porsmut sreka ic nemavme ako ja imavme celata igra gi imavme site sansi am pak ne pobedija
za toa vi vikam poleka prvo neka tepat pa potoa muabet ke pravime
neli sum u pravo?????????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom