(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Добро е ....како што сите прогнозиравме...фулам го снајде тоа што се очекуваше...... продолжуваме да газиме....мислам дека фулам можат и да бидат задоволни од резултатов со оглед на тоа што имавме и други убави шанси за гол...а не ни судеа и пенал....
арсенал-телината врска немат,слаба игра ептем,вила немаа среќа на крајот -но тоа е тоа...

Денеска убо тргна спортскиов ден.....фулам го тепавме...сеа следен е пелистер за тепајне..хехехе :)
(кој разбра-разбра)

Поздрав до сите навивачи на Јунајтед !!!

Z

ZeroStyle

Гостин
Израмнија глупиве Арсенал!!!
Ајде барем ние победивме:)
Сега идам да се издувам fifa08 со ManUtd :wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Се спасија афроналците, и после ние гз сме ваделе!

Член од
28 октомври 2007
Мислења
785
Поени од реакции
294
cccccccccccccccc gi vidovte li be, tim li e ova vo 94 dadoa gol lelllllleeeeee. se izvadija vo posledna sekunda ccc

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
sreckovci be da im e**m afronal zlatno ke si bevme prvi ako idnata nedela

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Знаев дека ќе се спасат, секогаш е вака, ништо чудно според мене.
Ко да им платиле на фудбалерите на Астон Вила.
Ама преслаби се веќе, 4 меча по ред без победа се лузериве...
Така да, титулата е наша!
Ќе испаднат и од ЛШ сега...

Него за Манчестер: Задоволен сум од мечот, немам друго што да кажам. Убав гол на Харгривс, после се беше лесно.

Поздрав!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
ајдееее се доближивме на само бодче... наши сееее.

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Ред Девил ја незнам што си се фатил толку за Сколс, само него го критикуваш, гледаше ли денеска ? Колку грешки направи ? Усра ли нешто ?

Бтв Фердинанд нешто слабо ми играше како да сака да го напушти Ман.. Имаше неколку пасови неточни и неколку киксови у позадина али нема везе, се на се изигравме феноменално го надигравме противникот, и заслуживме повеќе од 0:3 али тоа е тоа.

Сега да се концентрираме на Лион пошто и со нив ќе биде зафркнато али ја како оптимист идам на победа!

Поздрав и нека ни е честита победава!

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Епа нека ни е честито победата....инаку мака ми е за Вила примија гол во последните минути...оно ѓупците навистина имат срека немаа никакви шанси за реми а не за победа да мислат али тоа ти е тоа....Инаку за дечкото погоре....Фердинанд не сака да си замине туку е во преговори за договор до крајот на кариерата...тоа од мене...
А видео мастер Зикс.. има нешто за голови? :D

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, да видов, премногу сум задоволен! Не очекував толку добра партија од него, кој знае, можеби се враќа во старата форма?

Можам да ги замислам Афроналците сега како седат на столица и се смешкаат....и си викаат: Ова беше само лош ден, наша е титулата, ќе биде подобро.
Ама со ваква игра нема шанси да биде подобро.

Кажав оној ден, не е оној стариот Арсенал кој правеше шанси, даваше голови, победуваше убедливо. 4 меча молат за победа, а ја нема.
И станаа Афронал од еден добар Арсенал.

Ама затоа ние си продолжуваме со добрата игра, лесна победа, 0:3 - одличен резултат.
Сега и Лион ќе паднат, сигурно.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе почнаа Афронал да играт така како што им доликува... Да се борат да не загубат. Моментално сме во подобра форма, и од следното коло одиме на 1 место. Поздрав Ѓаволи

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Си изиграа нашиве една обична тренинг-утакмица, без некои посебни оптеретувања ... :devil2:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Занигде е составо! И Сколс во него...
Со ваков состав премногу тешко ќе биде.

Ама кога ќе влезат Роналдо и Руни се ќе биде подобро!
Scholes car neviden!!!Bravo za nego.Im dokaza na kriticarite koj e koj:tapp: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom