(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
... и само да го дополнам Инвинсбл не за џабе ја има Ферги ја носи титулата СЕР.

Еве едно интересно видео за Руни (=

[media]http://www.youtube.com/watch?v=SJD7WPpEt2A&feature=related[/media]

Бтв утре у колку саат се игра утакмицата ?

Во 4 саат! Ама не ја давааат на А1 маме им ебам!!! :(:(

Никој нема право да напаѓа никого. Ред Девил е ценет навивач на Манчестер Јунајтед и треба да го цениме секое негово мислење, без разлика дали било лошо или добро. Ај ве молам да не се расправаме меѓу нас и да нема повеќе замерки.
Сите му мислиме добро на клубот и тоа е најважно.
Ајде сите сложно утре и да победиме, тоа е најважно. Кавга нема да не донесе никаде. One love, one heart, one soul, one club! UNITED!

p.s. Се согласувам со Апокалипто, наши сме , ШАМПИОНИ СМЕ!

ZIKS рулз
Играчи кои отпатуваа накај Фулам : Van der Sar, Brown, Vidic, Ferdinand, Evra, Ronaldo, Carrick, Fletcher, Hargreaves, Nani, Rooney, Tevez, Scholes, O'Shea, Saha, Kuszczak, Anderson, Park, Simpson, Eagles.

Ајде уште 45 минути до почетокот! Одвај чекам да почне и да гледам добри голови од нашите.

Чим Гигс нема да игра, сигурно тепаме. Само да не се опуштиме многу, треба да си напаѓаме, да правиме шанси, да даваме голови.
Да играме заинтересирано, не треба да сме немотивирани.

Ајде, очекувам висока победа!

СОСТАВ :

V.d.Sar
Evra; Ferdinand; Brown; O'Shea
Nani; Scholes; Hargreaves; Park
Tevez; Saha

У п.м., неам појма Што е финтава ама не ми се свиѓа :nenene:

Епа народе здраво за денес, ги жалам Фулам.

Абе појаките ќе ги пуште 2 полувреме само Ошеј не ми се свиѓа некако во последно време не игра како што треба а Саха игра затоа што треба да се врати во убествената форма. Роналдо и Руни мора да ги укара во второто полувреме за повеќе голови да има :smir:

Занигде е составо! И Сколс во него...
Со ваков состав премногу тешко ќе биде.

Ама кога ќе влезат Роналдо и Руни се ќе биде подобро!

Нека одмараат момците, нема потреба да се замарат против Фулам, освен ако нешто не дај Боже тргне на лошо... Ама не верувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom