(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Јас сум за пораз од 3 гола.
Додека Гигс игра, нема надеж за подобар резултат, не па за реми.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Абе народе видовте една работа... сонцето ја осветлува сега цела статива на сити - што значи му пречеше на Ван дер Сар претходно ај белким еден од головите ќе падне заради тоа.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Е да бе, и некој навивач зад голот му пцуел мајка и зато гол прими. :tapp:

F

fantomX

Гостин
Абе народе видовте една работа... сонцето ја осветлува сега цела статива на сити - што значи му пречеше на Ван дер Сар претходно ај белким еден од головите ќе падне заради тоа.
ЗАто батево од Сити си носи капче. ВДС носеше или не? Не го приметив.

А

Адриано

Гостин
50 години од минхенската катастрофа затоа ги носат овие дресови.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
1 kako moze da igra o sej lev bek
2 kako moze da gi igra i dvete drva skols i gigs zaedno, koa i dvajcata se staraci so ne mozat da odat
3 ovoj pa trenerov se ponasa kako prva utakmica fa gi vodi man utd vakvi gluposti naprai so izmenive ni jas da otidam nema da napraam.

se na se mn se razocarav, prvo od serot vtoro od cel tim, po tapa igra na ovaa i na prolata utakmica ne sum gledal

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
preku takvoto!!!!!!!! drugiot pat poise neka gi cuva na klupa i hargrejvs i kerik ! cccccc ne mozam da svatam kako moze tie da sedat na klupa a da igraat gigs i skols. ccccccccccccccccccccc

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Можда заради ова беше, овој па не знае капа да побара.
Еве еден скапан гол на Керик, подобро да не го даде.

Како и да е, мизерен натпревар, се срамам во овој момент од Манчестер, НА ОЛД ТРАФОРД загубивме. :( :(

Немам више надежи за титулата, 1/4 ги изгубив на утакмицата со Болтон, 1/4 со Вест Хем, 1/4 со Тотенхем и уште 1/4 денес и не знам зашто и го пишувам постот, кога реално немаме шанси за титула веќе. Арсенал како игра, секоја чест, со послаби фудбалери од нас, ТИМСКИ ИГРААТ и тепаат.
Гигс мислам да идам да го убивам маме му *бам, не би му дал ВЦ да ми чисти. Будала бе, будала! Една пас не можеше да направи, само безвезе им ја поклонуваше топката на играчите на Сити.
Ваков мизерен натпревар одамна не сум гледал.
А за многу работи и Фергусон е виновен, верувајте. Па со овие играчи можеше и требаше титулата да ни е осигурана сега, а не да се бориме за 3-то место. (Да потсетам Челзи ако тепа 1 бод позади нас).

Никој не изигра ни 1/2 од просекот. Ма ни 1/100..

Кај вас сигурно уште има надежи, ама кога добро ќе се размисли, оваа сезона отиде возот...
Не знам друго што да кажам, срцето ми се корне, душата ми плаче, не ми се живее веќе...
Ех, се сеќавам кога го ставав ова смајли - :man: :nesum:

:( :( :(

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
so mu bese na ferdinand denes,katastrofi.ovaj bese klucen mec za titulata koj go ispustivme i toa na domasen teren.sramota.ako ne ja zemime PL ne ni ostanuva nisto drugo barem da ja zemime LS,ama so vakva igra tesko.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom