(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Голема e веројатноста да се остварат моите претпоставки
дека нема да купуваме зимава. Поради одличната игра вчера и 6-те парчиња во мрежата на Њукасл, извршниот директор Давид Гил изјавил дека изгледа нема потреба од засилувања кога веќе го имаат најдобриот напад..........

Повеќе на
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=545512
A jас на нет некаде прочитав дека Саха ќе бил надвор од терените подолг период и тоа го принудило САФ да тргне кон Хунтелар како единствено засилување овој период...
Ај еве и една статистика:
1 Cristiano Ronaldo - Man Utd - 16 goals
2 Emanuel Adebayor - Arsenal - 13 goals
3 Fernando Torres - Liverpool - 11 goals

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добра статистика:).
А за трансфериве можно е и да калкулираат нашиве за да ја намалат цената на Хутелар. Ќе видиме но мислам дека нема да купуваат:smir:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Добра статистика:).
А за трансфериве можно е и да калкулираат нашиве за да ја намалат цената на Хутелар. Ќе видиме но мислам дека нема да купуваат:smir:
Може и да не купуваат ништо, видовме вчера каква машинерија од состав имаме со таква игра можеме сите да ги газеме, ама и тие се луѓе кога тогаш ќе се изморат... Одбрана и среден ред може да се каже дека имаме опции, ама во нападот... Нека го доведат Хунтелар, а за повеќе засилувања здравје во летото :wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас немам ништо против. Нека го донесат, мило ке ми е ама не знам. Ќе видиме како ќе реагира Ферги. Ако Саха стварно е потешко повреден, сигурно ќе размислува за таква опција!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
вака како што е не ни треба никој.
не ни требат, ама дали ќе можат цела сезона во ова темпо да играт.

Едит: кој е слободен нека гледа А1 Џони Еванс игра за Сандерленд... Еванс и Пике се наследниците на кулите близначки...
Едит2:Се повреди изгледа, излезе во 78 минута.

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
какво тепање и удривме на newcatle,ќотек невиден. а добро би било да си земеме еден напаѓач, саха ногу се повредува ,

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
huntelaar denes dade uste eden gol za ajax :)
treba da se zeme deckovo :)
saha, pola sezona i poveke ne igra.. celo vreme e nesho povreden

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе ги демолираа 6-1 заврши натпреварот иамо Аз поведоа со 0-1. Хутелар ги даде 4 и 6-от гол, во добра форма е што е сигнал за Ферги сериозно да размисли за негово доведување н Олд Трафорд.

Mанчестер преговара со Жилберто од Херта Берлин............
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=73629

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
sum go gledal igra dobro,ama so se zapnal Fergi po nego ne znam.ce vidime.koj i da e dojdi dobredojden ce e od nas.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да 31 година е, И мене ми е чудно што го бараат него. Се сеќавам на Лорен Блан, тој беше последен таков трансфер. Не знам што планира Ферги!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Да 31 година е, И мене ми е чудно што го бараат него. Се сеќавам на Лорен Блан, тој беше последен таков трансфер. Не знам што планира Ферги!
Лоран Блан играеше прва постава, а овој Жилберто ако дојде не верувам да го земе местото на Евра... Ако купуваме back-up за првиот тим треба да купуваме помлади играчи, мислам...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom