Eх сега не збори така, гледам некогаш навечер кога нема да ми се спие МЛС и имаат добри играчи само што немаат гледаност како Американскиот фудбал. Не реков дека Фостер не е добар, ама и овој вреди да се видиne ni treba ovaj.ovaj brani vo amaterskava liga.kaj imat vo USA fudbaleri so ce se zakanet na gol.a be si go imame foster i ce vidite Fergi nema da kupi golman.
da ama i Howard bese taka pred 5-6 godini.bese izbran za MVP na godinata milam i dojde kaj nas i ja usra rabotata.sepak megi angliskata i MLS ima golema razlika.Eх сега не збори така, гледам некогаш навечер кога нема да ми се спие МЛС и имаат добри играчи само што немаат гледаност како Американскиот фудбал. Не реков дека Фостер не е добар, ама и овој вреди да се види![]()
А што мислиш, зошто си отиде сем затоа изгубиле. Против Манчестер, особено на домашен терен сите екипи играат со посебна мотивација затоа што играат против најдобрите. Сега некои ќе изгорат во таа желба ама на некој им успева. И Карбишли што е сега во Вест Хем, со Чарлтон ниту еднаш не успеа да го победи ман Ју, а со Вест Хем му успеа. Има различни примери, можам до утре да ти презентирам факти за ман Ју. А в сабота Њукасл нема да биде поразен, ќе биде демолиран![]()
Блиску сум а?Последните натпревари кога се играше на Олд Трафорд, Њукасл постојано се спасуваше од катастрофа и губеа со по 1-0,2-0, ама мислам дека сега ќе доживеат дебакл. Можеби сум преоптимист ама прогнозирам победа од 4-5 гола разлика. Ќе ме прашате зошто?
Затоа што на Роналдо и Руни, клуб кој најмногу им лежи е Њукасл, двајцата се во топ форма и очекувам да го напуштат Театарот на соништата со полна мрежа туни:pos2:
Bravo Chombe me iznenaduvas vaka.heh.se gleda deka dobro razmisluvas i vaka nie(crvenite gjavoli) sme gordi sto imame nekoj kako tebe koj dobro razmisluva i diskutira za klubot.ozbilno go mislam jas toa posebno taka da We're proud because we have you(ako se pise vaka na angliski tapa sum zs) pozzzzzzzzzzzzzzzzzz golem do Chombe[/color]
Блиску сум а?
Фала братче на подршката. Јас живеам за клубот, за Манчестер Јунајтед, а со тоа живеам и за вас-сите навивачи на Црвените Ѓаволи. Чест ми е што сум со вас на кајгана-форум и да знаеш никогаш нема да ве изневерам, ни вас ни клубот. Тоа ми е свето:smir:Bravo Chombe me iznenaduvas vaka.heh.se gleda deka dobro razmisluvas i vaka nie(crvenite gjavoli) sme gordi sto imame nekoj kako tebe koj dobro razmisluva i diskutira za klubot.ozbilno go mislam jas toa posebno taka da We're proud because we have you(ako se pise vaka na angliski tapa sum zs) pozzzzzzzzzzzzzzzzzz golem do Chombe