(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
west ham bese podbobar i zasluzeno tepase. penalot ne trebase da se dosudi igra nemavte nikakva kako i obicno samo srekja imate i pikate gol ama sega ne ve sluzese i arsenal treba da si ja osvoi titulata godinava

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Лош и грд спомен? Абе ајде..мислам да се самоубивам, очигледно треба да се откажам и од пратење фудбал и од навивање. :(
3 пати по ред не тепаат, еј! Ц ц ц ц..1:0, па 0:1, па 2:1..
Џабе што бевме прво место неколку дена, пак ќе паднеме на второто.
и порано сме губеле па сме праеле серии немај мака за манчестер зборуваме, на второ не паѓаме.

КАТАСТРОФА, ПЕНАЛОТ БЕШЕ ПРЕСУДЕН. ВЕСТ ХЕМ БЕА ПОДОБРИ АМА ДА ДАДЕШЕ ГОЛ РОНАЛДО СИГУРНО ЌЕ ПОБЕДЕВМЕ. АМА ТОА Е, ЈЕБИГА. АЈ СЕГА АРСЕНАЛ ДА КИКСНЕ.
ќе кикснат.

gnasni se ovie vest hem :) i lani izgubivte i godinava.
јебига сега.... само на нив и ќе останеме.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Пооооо. Манчестер минатата сезона загуби два пати од Вест Хем. Лошата традиција останува.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ако навиваш за клубот ќе навиваш и во победа и во пораз. Не може секогаш да победуваат, таков е фудбалот.
Знам бе брат, знам. Ама ваков меч да се изгуби..неверојатно е! Можевме и требаше да ги тепаме со 3-4 гола разлика, ако игравме офанзивно, не вака дефанзивно и да чекаме да примиме гол! А па и Роналдо, не требаше да го изведе пеналот..ама тоа е тоа!
Поздрав до сите црвени ѓаволи во овие тажни моменти :(

:toe::toe:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
west ham bese podbobar i zasluzeno tepase. penalot ne trebase da se dosudi igra nemavte nikakva kako i obicno samo srekja imate i pikate gol ama sega ne ve sluzese i arsenal treba da si ja osvoi titulata godinava
Ако ти велиш така тогаш ОК :pos:
Да не пукниш ме изнасмеа.:pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Полека, барем јас тоа уште го немам кажано :)
Само кажав едно 1320320420 пати дека во моментов не заслужуваме да сме први..ама чекај има уште многу за играње.

Ај еден мал едит: Најлошо е тоа што мислев дека можеме да ја зголемуваме предноста, да не идеме надоле..ама јбг!

Ебате Фергусон, ебате..ебате Роналдо глупиот.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
abe toa moze da mu se sluci na sekoj igrac neli?
a derguson znaes da naprai vakva glupost kako so naprai na ovaa utakmica. MAN UTD e bil i nema nikad da bide tim sto igra defanziven fudbal. pozz

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај, ја идам да се бањам, се потам ептен..него ај може и да се самоубијам! Како можеа бе, како можеа! Уште еден поздрав до сите црвени ѓаволи во овие пеколни и тажни моменти со песната: Мај намбр уан..онаа што победи на Евровизија пред некоја година, изгледа така беше.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
без нервози, на 1-ви играме дома со Бирмингем ;)

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Таман Man Utd изгуби, Челзи тепаше, уште Арсенал да изгубу и колово ке биде полн погодок:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom