(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ПЕНАЛ ииииииии РОНАЛДОООО ПРОМАШАЈКА маммасмамад

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како го промаши бе ллелелеееее :tapp:

BTW, коментаторов не ги разликува голманиве, и двајцата се презиваат Кушчак според него :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Одиме на победа, што не ја заслужуваме! Роналдо ептен се понаша ко педерче, плус тоа Саха требаше да го изведе пеналот! Ако ни е, така ни треба кога промашуваме пенал, а и Фергусон ги кажал дефанзивно да играат!
Бај д веј 2:1 за Вест Хем!

Macedonia2007

RED DEVIL
Член од
20 декември 2007
Мислења
1.273
Поени од реакции
3
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
sega eve go stavi nani ma so moze ke izednacime za pobeda neznam... hmm aj tret pat IDEMEEEEEEEEE...............

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
sega eve go stavi nani ma so moze ke izednacime za pobeda neznam... hmm aj tret pat IDEMEEEEEEEEE...............
Леле бе, ме шокираше Апсон ли беше.. :( :(
Ауууу, ова занигде сме биле бе..дефанзивно играме, затворено, на што личи? Ми здосади утакмицава, ни една шанса освен голот и пеналот. Ебате Фергусон, ебате! И за Роналдо исто важи, ако игра нека игра, ако не, не треба да изведува балетански движења.
Немаме шанса за бод!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom