(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе што направија Манчестер Ј. во неделата.Играа против Ливерпул.Не гледав,немам телевизор дома:)))))))))))))))))))))))))

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А бе што направија Манчестер Ј. во неделата.Играа против Ливерпул.Не гледав,немам телевизор дома:)))))))))))))))))))))))))
Хахахахахаххахаха :)
Ја иначе сум слеп, не можам да гледам :(
Стварно, што направија?!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ROONEY е икона во Манчестер,може цело раководство да си замине само тој не.Тој е прототип на играч кој го остава срцето на теренот за својот клуб(Манчестер Ј.).За него нема загубена топка,макар резултатот бил и 5-0(нормално за Ман Ју. зошто поинаку не може да биде).Тој уште сега е легенда и нема никаква причина да заминува!

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Хахахахахаххахаха :)
Ја иначе сум слеп, не можам да гледам :(
Стварно, што направија?!
Пеер слеп ме тепаш Фифа па камоли да глеасе :pos2:се зеззам.тепавме 1 - 0 со гол на ТЕВЕЗ

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А што се однесува да Роналдо,имаше изјави дека сака еден ден да заигра во Шпанија но само доколку клубот не го сака и реши да се ослободи од него.Но засега такво нешто нема,сеуште е недопирлив па не гледам причина за дискусија.End of Story

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Јаоооо дан е далтониста бе .... :hehe:
Кој е тој што ќе помеша сребрена со бронза боја не беа исти :pozz:
Јаоо чоек да бидеме реални. И да било намерно мислиш другиве слепи биле па немале да видат дека ја зел и да го поправат, а всушност тоа и се случи. Тој ако намерно ја земал немаше да ја врати. Ама стварно ај било и прошло и мислам не вреи да се замараме за тоа. Плус добивањето на оваа награда на некои играчи може да им ја зезне кариерата. Како за пример ќе го дадам Роналдињо, тој не ја зезна ептен ама одкако ја доби наградата не е истиот чоек како порано. А и уште една работа, вие миланезите не се вреѓајте од ова што ќе го кажам ама искрено гајле ми е ако освоил кака или не вие радувајте се заради тоа, а не сега ем што освоил чоекот мора и да прокоментирате дали роналдо го сакал или не. Кога тогаш и тој ќе освои ај ПОЗДРАВ и уште еднаш да кажам со постов никого нејќев да го навредам ако некој се почуствува навреден однапред му се извинувам.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Тешко Rooney да биде продаден и тој многу го сака клубот а и клубот него. Ако се размислува за продавање на некој од фудбалерите тоа би требало да е некој од постарите а што не добиваат многу шанси во првиот состав (Saha, Silvestre). А за заминување на Ronaldo многу се зборуваше по инцидентот со Rooney на СП2006 ама од тогаш и двајцата играт во топ форма и Ronaldo изјавуваше дека е презадоволен во Manchester и дека би заминал само ако клубот реши да го продаде и ако навивачите го сакат тоа... Сепак крајниот збор го има Сер Алекс :salut:
Абе да беа навивачи на Манчестер ќе знаеа ама Руни самиот изјави веќе дека во Манчестер се пензионира однапред

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Млад_ман не си не разбрал бе брат.

Тешко Rooney да биде продаден и тој многу го сака клубот а и клубот него. Ако се размислува за продавање на некој од фудбалерите тоа би требало да е некој од постарите а што не добиваат многу шанси во првиот состав (Saha, Silvestre). А за заминување на Ronaldo многу се зборуваше по инцидентот со Rooney на СП2006 ама од тогаш и двајцата играт во топ форма и Ronaldo изјавуваше дека е презадоволен во Manchester и дека би заминал само ако клубот реши да го продаде и ако навивачите го сакат тоа... Сепак крајниот збор го има Сер Алекс :salut:
Абе да беа навивачи на Манчестер ќе знаеа ама Руни самиот изјави веќе дека во Манчестер се пензионира однапред
Овде покрена дискусија некој што не е за Ман Ју.Па ние се трудиме да објасниме

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Mlad_man а ако сакаш може да дискутираме за Ман Ју. колку ми ти душа сака.Не знам за кого ти навиваш ама не си не разбрал.А добро знам што има изјавено Руни,и мене ми го кажа истото.

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Oki jas pokrenav diskusija zs me izmesaa so runi i C.Ronaldo proveri dr postovi ponazad i aj produzete da diskutirate sea :tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За што да дискутираме повеќе,едно е јасно-Манчестер Јунајтед-ЗАКОН.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Mlad_man а ако сакаш може да дискутираме за Ман Ју. колку ми ти душа сака.Не знам за кого ти навиваш ама не си не разбрал.А добро знам што има изјавено Руни,и мене ми го кажа истото.
Како бе така, Млад_мен е голем фан на Манчестер Јунајтед! :)
И оваа дискусија се претвара во нешто што сигурно не е дискусија :)
А иначе си правел муабет со Руни?! Или лошо разбрав? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom