(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
A sega nekoj neka го објсни ова
http://on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=660305A56F84E340BC52F014E328CAB0

или во случај да заебе:

Роналдо сака во Шпанија
Најдобриот фудбалер на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо за време на доделувањето на наградите на ФИФА, најави дека има желба да заигра во Шпанија.
"Би сакал некогаш во мојата кариера да играм во некој клуб во Шпанија. Не би знаел да ви кажам колку е тоа можно, но јас имам таква желба. Можеби некогаш посакува нешто што е тешко за реализирање, но тоа е мојот сон", изјави Кристијано Роналдо.
Португалскиот репрезентативец пред една година имаше можност да се пресели во Шпанија откако за него беше заинтересиран Реал Мадрид, но и покрај желбата на двете страни тој на крајот остана во Манчестер Јунајтед.
"Лигата во Шпанија е одлична, се игра убав динамичен фудбал, но сепак во моментов лигата во Англија е посилна и поквалитетна. Во Англија се чувствувам одлично, но кој знае може некогаш да ми се даде шанса да заиграм и во Шпанија", изјави Роналдо.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Меѓусебен разговор не е баш за на оваа тема тоа можеш само на МСН ама овде малку ме вреѓаш. Не знам колкав си и колку знеш за Манчестер ам поради тоа што си нов може да ти потврдат тебе едни од најпопалените ЃАВОЛИ на форумов како што е Red deviL Apokalipto Limp Bizkit Don Jelatimus и други ќе ти кажзт за кој тим навивам и колкав фан за Манчестер сум. Уште од мојата 5та година навивам за Манчестер Јунајтед и има да навивам до таа година до кога ќе живеам да даде господ да се уште многу инаку.

А и уште едно да кажам на вакви меѓусебни разговори и прашања друг пат ќе ги правите на мсн тоа ме вклучува и мене ама ја пишав за поновите членови што се да не го тупите многу ти за кој си и што си тука да пишуваме стриктно за манчестер ај ве молам. Ова можеби и некои од модераторите ќе ви го кажат ама ај ако не им текне ја да ве известам дека забрането е

EDIT: Едно прашање до FORTUNE ај ако може да забраните овие прашања затоа зошто некој член е баниран да ги забраните зошто овде сакаме да коментираме за Манчестер, а не за не за други прашања. Однапред да кажам благодарам и поздрав
Добро,прво длабоко да се извинам другарче али нов сум на форумов.Инаку имам 26 години и цел живот сум за Манчестер.Уште како мал ме викаа ѓавол,немирен сум бил.Значи има нешто.А кажав дека беше недоразбирање,но се случи.
И јас сум одсега да се даваат коментари само за и околу Манчестер а некогаш ќе се договориме да направиме едно мало квизче ако се соглесувате сите фанови.Не за нешто друго туку за да ни останат знаењата свежи.Поздрав до сите фанови на најголемата фудбалска машинерија.Man United-The RELIGION

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

или во случај да заебе:

Роналдо сака во Шпанија
Најдобриот фудбалер на Манчестер Јунајтед, Кристијано Роналдо за време на доделувањето на наградите на ФИФА, најави дека има желба да заигра во Шпанија.
"Би сакал некогаш во мојата кариера да играм во некој клуб во Шпанија. Не би знаел да ви кажам колку е тоа можно, но јас имам таква желба. Можеби некогаш посакува нешто што е тешко за реализирање, но тоа е мојот сон", изјави Кристијано Роналдо.
Португалскиот репрезентативец пред една година имаше можност да се пресели во Шпанија откако за него беше заинтересиран Реал Мадрид, но и покрај желбата на двете страни тој на крајот остана во Манчестер Јунајтед.
"Лигата во Шпанија е одлична, се игра убав динамичен фудбал, но сепак во моментов лигата во Англија е посилна и поквалитетна. Во Англија се чувствувам одлично, но кој знае може некогаш да ми се даде шанса да заиграм и во Шпанија", изјави Роналдо.
Види брат.Прво не им верувај се на весниците,знаеш дека некогаш за поголем тираж и продажба измислуваат секакви приказни.
Точно е дека Роналдо изјавил дека цитирам "еден ден ако даде Господ ќе играм во Шпанија,но само доколку челниците на Ман. Ју. се одлучат да ме продадат и не сум му потребен на клубот.Но засега тука(Манчестер) ми е одлично,имам одлични соиграчи,одлична публика,навивачи кои ме сакаат и нема што повеќе да побарам од ова". Toj сака да остане колку може повеќе но сите знаеме какви се пари се вртат во фудбалот и не можеме да предвидуваме на долги стази.Мислам дека објаснив малку од малку.Поздрав

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Добро,прво длабоко да се извинам другарче али нов сум на форумов.Инаку имам 26 години и цел живот сум за Манчестер.Уште како мал ме викаа ѓавол,немирен сум бил.Значи има нешто.А кажав дека беше недоразбирање,но се случи.
И јас сум одсега да се даваат коментари само за и околу Манчестер а некогаш ќе се договориме да направиме едно мало квизче ако се соглесувате сите фанови.Не за нешто друго туку за да ни останат знаењата свежи.Поздрав до сите фанови на најголемата фудбалска машинерија.Man United-The RELIGION
Чоек мене не ме изнервира само тоа да знаеш, а и уште една ствар ако си фан на Манчестер не ме нервираш зошо не смееме да си дозволиме да се нервираме меѓу себе. Ај сеа откако ги решивме недоразбирањата да си продужиме да пишуваме за манчестер јунајтед. А и уште едно на кој и да му се збори на Манчестер Јунајтед нека ме аддне на мсн или на некои од другите работи што ми се у профил за да не го претрупаме форумов поздрав

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207

или во случај да заебе:

Роналдо сака во Шпанија
Абе тој знаеш ли уште од кога викаше дека сака да иде во шпанија. Кога дојде во Манчестер баш се сеќавам даде изјава дека Манчестер ќе биде тимот во кој ќе се прочуе и дека од тука тој ќе замине во шпанија. Ама сепак и за ова шт го кажа он рече доколку клубот не сака да го задржи повеќе. Тоа значи дека ако му понудат договор убаво ќе размисли за тоа. А и уште една работа Алекс фергусон му создава атмосвера со тоа што доведува португалски играчи. Тој освен нани донел и уште 2,3 младински играчи од португалија и мислам зошто и Карлос Куериоз е португалец тој би останал.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Brown+Saha+6milioni=Berbatov
Oficijalno
na www.goal.com

[B]iako Man U mu gi nudi brown i saha,totenham go bara i Nani[/B]
?????????????

Нешто така потркалезно не бараат ? еби таква смена.... ако е така тогаш евентуално Тевез би вредел колку 3 Бербатовци или во нормален превод 10 добри играчи....

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
a be totenham se napraja kako sevilla i lyon.kaj niv 1 igrac ne vredit pod 20milioini.a ako gi poslusa ferguson i da go dade nani za berbatov ce napravi golema greska.zasto nani za 2-3 godini ce bide kako sto e C.Ronaldo vo momentov i ce imame ubistveno duo po krilnite pozicii C.Ronaldo-Nani.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
a be totenham se napraja kako sevilla i lyon.kaj niv 1 igrac ne vredit pod 20milioini.a ako gi poslusa ferguson i da go dade nani za berbatov ce napravi golema greska.zasto nani za 2-3 godini ce bide kako sto e C.Ronaldo vo momentov i ce imame ubistveno duo po krilnite pozicii C.Ronaldo-Nani.
Нема шанси Феругсон да го даде Нани за Бербатов, изјави дека Нани почнал да ги оправдува своите квалитети....па така да шансите се 0.01% да се случи тоа...позз момци:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Нани за Бербатов?! Абе ајде..ако ни платат и 40 милиони фунти, можда ЌЕ СЕ ЗАМИСЛИМЕ :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Сакав да кажав 40 милијарди :) Хахахаха :)
Абе Нани повеќе минутажа треба да добива, стварно одличен играч е, какви голови даде против Мидлзброу и Тотенхем...ехеее

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.579
Од следната сезона тој ќе го замени Гигс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop