- Член од
- 5 март 2023
- Мислења
- 431
- Поени од реакции
- 1.751
Во нова или стара градба?Тафталиџе 2, 51 квадрат, 62k. Купен скоро.
Се наоѓа, само треба да се бара.
Во нова или стара градба?Тафталиџе 2, 51 квадрат, 62k. Купен скоро.
Се наоѓа, само треба да се бара.
стараВо нова или стара градба?
додади на цената сега уште 150-200€ по m² за реновирање и ќе ја имаш вистинската цена на имотот, ама и мирен си во наредни 2-30 год.стара
станот е скоро реновиран пред некоја година, купатилото е гланц ново и е со све ствари - телевизор, фрижидер, намештај, постелнина и све што ќе ти текнедодади на цената сега уште 150-200€ по m² за реновирање и ќе ја имаш вистинската цена на имотот, ама и мирен си во наредни 2-30 год.
Често одам кај роднини тафталиџе тие се во стара зграда ама топ градба е, сите станови скоро се реновирани, кам и дм под зграда имаш , веро наспроти , секое одење накај ск пред зграда место наоѓам за паркирање. Според мене топ локација одлична населба.Ама е на поткровје нели? Веројатно и доградба нели? И веројатно ептен стара зграда
Знам за која зграда збориш, кај наоѓаш таму место за паркирање жити Бога. Таму уште кола врз кола што не паркираат. Тој дел таму е страшно проблематичен за паркинг.Често одам кај роднини тафталиџе тие се во стара зграда ама топ градба е, сите станови скоро се реновирани, кам и дм под зграда имаш , веро наспроти , секое одење накај ск пред зграда место наоѓам за паркирање. Според мене топ локација одлична населба.
Спроти нив има нова зграда на изглеф вака голем кич, косовари мислам граделе и како што слушнав за косоварите биле едни цени , за нашите други.![]()
Рандом среќа околу зградата или на улицата накај катастар што оди кај што кола е на пола лента и цел тротоар. Кога ќе дојде ред да се регулира и да не ги толерираат така или им текне да постават велосипедски ленти како на Лондонска слободно место ќе најде само кај Борис салата.Знам за која зграда збориш, кај наоѓаш таму место за паркирање жити Бога. Таму уште кола врз кола што не паркираат. Тој дел таму е страшно проблематичен за паркинг.
Само ако има и Мерцедес у гаража.Decki sakam da go kupuvam stancevo,![]()
![]()
Shto mislite?
![]()
Familienfreundliche 5-Zimmer-Gartenwohnung mit Townhouse-Charakter | Wohnung München
Wohnung in München zum Kauf mit 5 Zimmer und 240 m² Wohnfläche. Ausstattung: Gäste-WC, Kelleranteil, Personenaufzug, gepflegt, Fernwärme, Zentralheizung.www.immowelt.de
YessssСамо ако има и Мерцедес у гаража.
Ај па и да честиш за вселувањето...Decki sakam da go kupuvam stancevo,![]()
![]()
Shto mislite?
![]()
Familienfreundliche 5-Zimmer-Gartenwohnung mit Townhouse-Charakter | Wohnung München
Wohnung in München zum Kauf mit 5 Zimmer und 240 m² Wohnfläche. Ausstattung: Gäste-WC, Kelleranteil, Personenaufzug, gepflegt, Fernwärme, Zentralheizung.www.immowelt.de
LoadingАј па и да честиш за вселувањето...
Abe od sabalje me iznasmea!Loading
![]()
![]()
![]()
![]()
... проблемот кај сите што не читаат или не дочитуваат, член на форумов ќе купи 5то собен апартман со градина со карактер на градска куќа, 240 m² 3.480.000 евра, ами да ти дојдеме сите на гости уплати еден кајганџиски авион!![]()
...е да де, а коментарите после со честитки до тебе, заведуваш тука луѓе да идат во странствоAbe od sabalje me iznasmea!
Toa beshe primer kolku koshtaat "sredno" skapi stanovi vo München a ima i za dopla cena od tie 3 500 000. I zhora na niv ushte 11% davacki za prenos.