Станови во Скопје, совети за купување.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.490
Поени од реакции
84.963
додади на цената сега уште 150-200€ по m² за реновирање и ќе ја имаш вистинската цена на имотот, ама и мирен си во наредни 2-30 год.
станот е скоро реновиран пред некоја година, купатилото е гланц ново и е со све ствари - телевизор, фрижидер, намештај, постелнина и све што ќе ти текне
не треба ништо да се праи, ни лажица да се донесе

Човекот е во Австралија и нема намера да се враќа.

Последно уредено:

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
743
Поени од реакции
1.699
Ама е на поткровје нели? Веројатно и доградба нели? И веројатно ептен стара зграда
Често одам кај роднини тафталиџе тие се во стара зграда ама топ градба е, сите станови скоро се реновирани, кам и дм под зграда имаш , веро наспроти , секое одење накај ск пред зграда место наоѓам за паркирање. Според мене топ локација одлична населба.
Спроти нив има нова зграда на изглеф вака голем кич, косовари мислам граделе и како што слушнав за косоварите биле едни цени , за нашите други. :(

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.910
Поени од реакции
36.986
Често одам кај роднини тафталиџе тие се во стара зграда ама топ градба е, сите станови скоро се реновирани, кам и дм под зграда имаш , веро наспроти , секое одење накај ск пред зграда место наоѓам за паркирање. Според мене топ локација одлична населба.
Спроти нив има нова зграда на изглеф вака голем кич, косовари мислам граделе и како што слушнав за косоварите биле едни цени , за нашите други. :(
Знам за која зграда збориш, кај наоѓаш таму место за паркирање жити Бога. Таму уште кола врз кола што не паркираат. Тој дел таму е страшно проблематичен за паркинг.

Член од
3 јуни 2023
Мислења
650
Поени од реакции
2.201
Знам за која зграда збориш, кај наоѓаш таму место за паркирање жити Бога. Таму уште кола врз кола што не паркираат. Тој дел таму е страшно проблематичен за паркинг.
Рандом среќа околу зградата или на улицата накај катастар што оди кај што кола е на пола лента и цел тротоар. Кога ќе дојде ред да се регулира и да не ги толерираат така или им текне да постават велосипедски ленти како на Лондонска слободно место ќе најде само кај Борис салата. :icon_lol:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.254
Поени од реакции
5.511
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.804
Поени од реакции
37.809
Ај па и да честиш за вселувањето...
Loading
Weitläufiger Wohn-/Essbereich

Lichtdurchflutete Räume

Moderne SieMatic-Küche

Schlafzimmer mit Blick in den Garten

... проблемот кај сите што не читаат или не дочитуваат, член на форумов ќе купи 5то собен апартман со градина со карактер на градска куќа, 240 m² 3.480.000 евра, ами да ти дојдеме сите на гости уплати еден кајганџиски авион! :X3:

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.636
Поени од реакции
8.461
Loading
Weitläufiger Wohn-/Essbereich

Lichtdurchflutete Räume

Moderne SieMatic-Küche

Schlafzimmer mit Blick in den Garten

... проблемот кај сите што не читаат или не дочитуваат, член на форумов ќе купи 5то собен апартман со градина со карактер на градска куќа, 240 m² 3.480.000 евра, ами да ти дојдеме сите на гости уплати еден кајганџиски авион! :X3:
Abe od sabalje me iznasmea!
Toa beshe primer kolku koshtaat "sredno" skapi stanovi vo München a ima i za dopla cena od tie 3 500 000. I zhora na niv ushte 11% davacki za prenos.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.804
Поени од реакции
37.809
Abe od sabalje me iznasmea!
Toa beshe primer kolku koshtaat "sredno" skapi stanovi vo München a ima i za dopla cena od tie 3 500 000. I zhora na niv ushte 11% davacki za prenos.
...е да де, а коментарите после со честитки до тебе, заведуваш тука луѓе да идат во странство :sakasuste:

Kajgana Shop

На врв Bottom