Среќен роденден Fantom!

Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.366
Поени од реакции
25.096
Се роди еднаш пред многу години едно ретко убаво детенце. Повеќе ретко него убаво. Неговиот надимак на форум беше со _oh, ама пусти локал патриотизам не издржа накрај, затоа што на типов му престоеше блескава иднина во Скопје, па со време.. уште од лани си го смена никот само во Fantom и полека се изскопјанизират, а то не е на арно, не му посакувам таква несреќа.

Е брат, ради форумов се знајме, луѓето кажуваат љубовта ја среќаваш на места каде што не очекуваш. Јас тебе те сретнав на овие портокалеви страници, кога имаше тајтл Vice President of Cool, а јас една ретардирана карикатура од Иствуд, и некако ме привлече ти мене, па после јас тебе, па испадна од ист град да сме, а овај е мал градов...
Ај да ја остајме таја приказна.

Она што сакам да ти го кажам е дека ти посакувам среќа, љубов, и еден шпил карти, за да се заљубиш во 4те дами и да немаш гајле да ги кажвиш оние трикојне кои сите ти ги знает.
Биди убав како и секогаш (сега веќе сум сериозен), најдви смисла за хумор во сите работи (како и секогаш) и да се гледаме уште долго време, за сите убај и неубај работи кои не опкружвет.
Ми теквит еднаш ко бев кај тебе и пиевме вотка, па цело шише ојде по фира... ее времиња, ми теквит и се мочаше од мостон кај каналон една студена вечер а јас и Курте бевме понастрана за да не го гледаме твојот Бошко.

Е брату, те сакам, жими све, појке од шо Онур ја сакат на Шехерезад.



СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! :back: СРЕЌЕН ДА РАСТИШ!
 

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.615
Oooooo Фантоме :)
Хепи Роденден пер, да си учиш електро да си завршиш работа да си фанеш, и трикови да научиш поише да ни бидеш најбоље илузиониста, и женска да си фанеш, ии....и..и....и СЕ` :)
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Среќен роденден, лепото! Ти посакувам се најубаво! Здравје пред се, зашто здравјето е најбитно, другото самото си се реди по себе! Посакувам секој ден да се будиш исполнет со љубов и среќен, да се радуваш на секоја победа на Челзи, да имаш само успеси, да имаш само среќни моменти, да не куртулиш од убави работи, зошто само тоа и го заслужуваш! Ги заслужуваш најубавите моменти и најубавите спомени и од срце ти посакувам тоа и да го добиеш! :back:
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Хепи бртдејј ту ју :) Среќен роденден Филип, се најубо, најмазно и најлесно ма и најсреќно да ти се погоди, да ги скршиш сите клетви за тој факултетот твој, и да те следи музата на математиката.

И еден убав ден наместо Томи овие фарбаниве да ти пеат Филип

 

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.507
Поени од реакции
42.897
Среќен роденден Фантоме!

И браво за воведниот пост :)
 

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Брате Фантоме,

Во минатогодишната тема ти посакав многу работи да ти се остварет и да ги напрајш, некои од нив успеа да ги оствариш и напрајш, некои не, арно ама виша сила рекле.
Сега ќе ти посакам да имаш многу здравје, да останиш вака вицкаст на баџо ти, да си дарежлив(ама со мера), да не се љутиш за ситници, да имаш многу женски, пари, убај моменти, вечери непроспијани ради убај работи, вистински пријатели и убав шпил карти.... all that jazz:)
И ногу ми е криво шо си далеку од мене сега, и шо не мојме да наздравиме со по едно пиво или водче.

Должинава на постов е обратнопропорционална од то колку ти посаквам све најубо. Постов е краток.:zxc:


Среќен роденден!!!
Те сака твојот аџанак-баџанак, Болигла.:back:
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.522
Поени од реакции
33.704
Среќен роденден друже. Се' позитивно ти посакувам
 

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Среќен роденден Филипчо, голем да растиш :)icon_lol:). Прај парче на електро поготово со електротехника и електроника, да си го видиш Пол Стенли шо побрзо и дај успеј некако да ми ја украдиш куклана од дома.
Секое добро :) :back:.
 

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Среќен роденден брат, ко секоја година, пола од чоколадите за мене.. и то...:pipi::pipi::pipi::pipi:
 

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Sreken Rodenden Fantom...pred se ti posakuvam zdravje i uspeh vo zivotot i se najubavo!
 
Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Среќен роденден Фики!
Дими ми рече торта да редам било веч-виџено и лејм, па зато ево нешо подруго како фиктивен поклон, а фактичкиот за некое време. Само немој пијан да си, господине Жика.

+


Ете така. Ко шо си седам овде, а мама над гла ми вриштит да спијам, ме фрчет носталгии зш на ова вечер не сме заедно со горенаведениов поклон, али и то ќе бидит за два дена.
Доста си развиен психички овие неколку години, и од еден пост на форумон „многу си слатка, ама јас сум дијабетичар“ имаш стигнато до многу хумористични и паметни постој, а исто и во живо се приме – Добро мамо!!.. ќат. Енивеј, мило ми е шо сме тука сите собрани, еден до друг добрани и го следиме то. *зџц*

Среќен роденден уш еднуш Фики. „Да се ќердосаме. Се заебавам за ќердосвењево.“ Илу. Рок он!



едит: Дем оваја популарносва твоја, 14ти е мојов пост. Безвеза.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Филип иако моментално сигурно учиш спремајќи се за некое си утрешно колоквиумче на електро, јас ти посакувам најсреќен роденден. Сите желби да ти се исполнат, се што структурно ќе напишеш да го испрограмираш и на крај да си останеш позитивен и насмеан:)

Уште еднаш, среќен роденден.:сенајдобро:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom