Среќен роденден Fantom!

Статус
Затворена за нови мислења.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.837
Поени од реакции
23.386
Те памтам како дете. На форумов спамираше, флодираше и слични модерни фрази. А сега си пораснал. Море маж си станал пу пу да те с.рат кокошките. Од нејкед фотографии и замарања до ориентација кон покреативни работи и акл. Од Fantom'Oh до Fantom'Oh ne. Односно од класичен ориѓански локалпатриот до сајберски космо-полит. Среќен роденден биди жив и здрав. Еднаш многу одмамна ме напнуваше анализа да ти правам. Да ти ја правев тогаш ќе беше ударна да не речам катстрофална. Сега мислам дека ќе биде поисшљифувана што би рекле Скопјанишчана. Тоа ќе ти биде мој поклон за роденден ќе излезам од пензија за таа работа. Не знам се осеќам дека ти ја должам сево ова време. Soon.
 

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Среќен роденден, голем да растиш(океј доволно си висок,ама таков е зборот), се најубаво.. среќа, здравје, успех на факс и сите 10ки :)
 
I

Intex

Гостин
Ај среќен роденден. Многу среќа, здравје и успех во животот. А да, и успех со триковите. :)
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Оооо Фантоме, нека ти е срејчен роднеденот, многу многу љубов и срејча, успеси на факс и општо на секое поле. Че частиш пијачка маракана следен пат. :baeh:
 

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.278
Поени од реакции
17.958
Ај Срејчен нека ти е рожденденот и од убаво глава да неможеш да кренеш:):smir:
 

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.232
Среќен1Роденден1 Фантом_ск и се најубаво у животот у метрополава кај што си сместен привремено дур учиш на Деценискиот Факултет. Пари, жени, коса, пари, карти тие убавите што се лизгаат на допир, жени и жени. :smir:
 
P

Princ

Гостин
Среќен Филип роденден. Среќа ти посакувам најмногу, да си ми секогаш насмеан и ведар ко времево на крај од ноември, многу скопјанки да фатиш и пуштиш, и да завршиш тоа електричарскиот факултет побрзо, имам едно решо не ми пали убо.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
Среќен роденден Фантом, изживеј ја последната тинејџерска година, се` што посакуваш да ти се исполни, да бидеш среќен, да те опкружуваат само добри личности, да се пазиш од зло, да издржиш во Скопјево :pos:, што побрзо да завршиш факултет и да бидеш инжењер човек :)
 

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
34
Среќен роденен и се најубаво..
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom