Среќен роденден македонка1985! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Родени на ист ден како и Македонија, со целосно и легитимно право го носиш својот ник на форумов. Иако ти честитав и во живо, ќе ја започнам серијата честитки и тука, па останатите ќе се надоврзат. Ти посакувам и понатаму да бидеш здрава и права, весела и насмеана, убава и паметна. Или во превод, да не можеш да киднеш од се' што те исполнува. Среќен роденден и к'сни едно парче *Шварцвалд торта од мене! : )

* тортата што треба да ја направиш.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Среќен роденден, големи да растите и ти и Македонија. :)

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
mnogu zdravje , sreka ,radost,uspeh vo zivotot,mnogu ljubov za sakaniot i za site
sto te sakaat,neka te prati predizvikot za dolg i uspesen zivot,neka isceznat site zla od
idninata,bidi ziva i zdrava ispolneta so ljubov i razbiranje od lugeto sto te sakaat i pocituvaat,
SREKEN RODENDEN

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Македонија стана полнолетна, ти полносреќна :)

Среќен роденден, се најубаво ти посакувам.
На наредна свадба, првото оро ти да го водиш :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Среќен роденден на личноста која ми ја прати првата и најубавата честитка за мојот роденден. Се` најубаво, многу љубов, среќа, (пари најважно, батали другово :icon_lol:), па да пиеме кафе некогаш :smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Среќен роденден Сашка многу здравје, среќа, многу љубов, успех во сите области и да ти се исполни секоја посакувана желба.
Имај убав ден :cveke:

Toрта :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom