Средба со бившите

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ThA-BiTcH напиша:
heheh, epa znaci do sega ne si sakala....

Jas do sea eden sum sakala, i uste go sakam.
Me interesiraat seuste nekoi raboti za nego, na primer dali ima zenska, so kogo se druzi sega, dali e promenet...
Normalno e toa. Ne mozam da go zaboravam po 5 min, koga so nego sum bila vo vrska i bil prisuten vo mojot zivot.

Ako go vidam so druga, vo mal kafic, kje se pozdravam mnogu normalno nema da izigravam slepec, ali ako go vidam na zurka, zabava, rodenden... nema. Kje se napravam deka ne sum go videla, pa ako slucajno pomine kje se pozdravam. Nema da otidam prva da kazam zdravo, kje kazam zdravo samo ako e blisku do mene, i sekako deka kje i kazam i na nea zdravo i kje se zapoznaam so nea:)
i jas se naogam vo ista situacija kakva sto e tvojata:(
imav vrska od godina dena,go sakav vistinski i mnogu...go sakam i sega no ne kako so go sakav.mozam da kazam deka daleku e od sakanje toa sto go osekam za nego.sega ima zenska i ja imam decko,seuste ima nesto megu mene i nego...t.e. sekojdnevno slusanje po tel,poraki,poraki preku drugarki drugarki.a ne se pozdravuvame:wink: .ustvari ne deka nejkeme tuku ne smeeme.on radi nea,a jas radi decko mi:icon_roll .znam deka e glupo ama toa ti e.mnogu luge mi kazaa i na mene i na nego:kolku i da se sakate vie dvajca nikogas nema da uspeeta da bidete zaedno zasto sekogas ke postoi nekoj koj ke vi rasipe bez razlika kolku e silno toa sto go osekate eden za drug.sreke u nesreka ti e toa.i zatoa mnogu mi e glupo u skolo sekoj den go gleam,se sudruvam so nego,se butkam po skali i prinudena sum da mu isprakam ubistveni pogledi od tipot "na nervi mi ides":wink: a koga ke se sretneme nekogas slucajno eeee togas nisto ne ne sprecuva da utepame 5 saata zaedno i muabet,muabeti....:wink: :icon_lol:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Се разбира дека ќе му направам муабет, ако се сретнеме негде (било каде). Глупаво и просто е да се правиш дека не го познаваш,а да стои пред тебе, кога до пред некое време сте биле заедно. Се разбира дека ќе добие едно здраво и он и девојката и толку...Барем до толку заслужил...Освен ако ептен испаднал идиот во врската и да не заслужи ни едно здраво,е тоа е веќе друго... Затоа што неправење муабет и игнорирање може погрешно да се протолкува, пример, дека љубоморен си, што стварно нема врска...

smizlicka напиша:
i jas se naogam vo ista situacija kakva sto e tvojata:(
imav vrska od godina dena,go sakav vistinski i mnogu...go sakam i sega no ne kako so go sakav.mozam da kazam deka daleku e od sakanje toa sto go osekam za nego.sega ima zenska i ja imam decko,seuste ima nesto megu mene i nego...t.e. sekojdnevno slusanje po tel,poraki,poraki preku drugarki drugarki.a ne se pozdravuvame:wink: .ustvari ne deka nejkeme tuku ne smeeme.on radi nea,a jas radi decko mi:icon_roll .znam deka e glupo ama toa ti e.mnogu luge mi kazaa i na mene i na nego:kolku i da se sakate vie dvajca nikogas nema da uspeeta da bidete zaedno zasto sekogas ke postoi nekoj koj ke vi rasipe bez razlika kolku e silno toa sto go osekate eden za drug.sreke u nesreka ti e toa.i zatoa mnogu mi e glupo u skolo sekoj den go gleam,se sudruvam so nego,se butkam po skali i prinudena sum da mu isprakam ubistveni pogledi od tipot "na nervi mi ides":wink: a koga ke se sretneme nekogas slucajno eeee togas nisto ne ne sprecuva da utepame 5 saata zaedno i muabet,muabeti....:wink: :icon_lol:
Епа баш ме интересира, која е поентата што и двајцата имате партнери,ти дечко,тој девојка,кога толку многу се сакате? И зошто воопшто одиш со дечко ти ако го сакаш бившиот? Едноставно смирете се и бидете си заедно како порано, ако веќе стварно постои уште тој жар! Никој од страна не може да ви расипе ништо ако и двајцата сте стварно упорни во вашата љубов...

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
АуРоРа напиша:
Епа баш ме интересира, која е поентата што и двајцата имате партнери,ти дечко,тој девојка,кога толку многу се сакате? И зошто воопшто одиш со дечко ти ако го сакаш бившиот? Едноставно смирете се и бидете си заедно како порано, ако веќе стварно постои уште тој жар! Никој од страна не може да ви расипе ништо ако и двајцата сте стварно упорни во вашата љубов...
nemislam celata moja ljubovna prikazna da ja objavuvam na forum:wink:
a imam decko zatoa sto taka sakam,dobar e so mene i me sfaka i ne spomnav jas nikade deka go sakam.rekov deka e daleku od sakanje toa sto go osekam za nego:wink: na pr: sviganje i sl.jes da me vlece suste nesto kon nego ama toa ne e ljubov.a za pomiruvanje,toa nikogas ne bi se slucilo,ne deka nejkeme tuku ednostavno minatoto i greskite ne go dozvoluvaat toa:wink: :) mozebi nekogas da,ke se smiram so nego,ama nekogas ne sega:ne:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
The`bItCh напиша:
Раскинувате со партнерот и после некое време случајно се пресретнувате. Вие сте заедно со вашите пријатели ама... тој/таа веќе е со нов партнер. Како ќе реагирате? Ќе застанете ќе се поздравите со него и ќе се запознате со него/нејзе? Ќе ја свртите главата ќе се правите дека ништо не гледате? Ќе ви е криво што ве заборавил толку брзо.. ?:icon_roll

Кога ќе раскинам со партнерот, не ми е битно со кого е, дали има некоја нова, дали ме заборавил и слично. Воопшто не се замарам. Само 5 минути после самото раскинување тој за мене е минато, и на некој начин не постои и не вреди.:wink:
Ne vredi? Bitch ti stvarno toa? Pa zasto togas si uopste idelo so nego ako ne vredi! ne znaci deka ako nekoj ti raskine deka ne vredi. zasto site sekogas velat deka ako raskinete so nekoj toj veke ne vredi i ne e prisuten vo vasiot zivot. sekako deka vredi i deka e prisuten. sepak ste idele so nego i ste razmenuvale intimni raboti, ili tajni ili razmisluvanja ili bio sto. ja na primer nemozam taka. da idam so nekoja i posle nekoe vreme ako raskineme da ne ja poznavam ili da velam deka ne vredi nisto. sepak ako nisto drugo barem e bila del od mojot dosegasen zivot. sea steta so zavrsilo taka ama ne mora da znaci deka ne vredi.

ThA-BiTcH напиша:
heheh, epa znaci do sega ne si sakala....

Jas do sea eden sum sakala, i uste go sakam.
Me interesiraat seuste nekoi raboti za nego, na primer dali ima zenska, so kogo se druzi sega, dali e promenet...
Normalno e toa. Ne mozam da go zaboravam po 5 min, koga so nego sum bila vo vrska i bil prisuten vo mojot zivot.

Ako go vidam so druga, vo mal kafic, kje se pozdravam mnogu normalno nema da izigravam slepec, ali ako go vidam na zurka, zabava, rodenden... nema. Kje se napravam deka ne sum go videla, pa ako slucajno pomine kje se pozdravam. Nema da otidam prva da kazam zdravo, kje kazam zdravo samo ako e blisku do mene, i sekako deka kje i kazam i na nea zdravo i kje se zapoznaam so nea:)
Samo edno nesto me interesira...zosto site zenski ste sekogas takvi i ne sakate da si ja pogazite "gordosta" i da dojdete i prvi da kazete "zdravo". da bidam iskren ( a znam i deka poveke maski mislat taka ) mene poveke bi mi znacelo ako zenskoto prvo dojde i kaze zdravo bez razlika so koj sum i sto pravam. ????

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
jas nikogas nemozam,od koga ke raskinam so nego(bilo on,bilo jas)da praam muabet so nego,edinstveno on ako posne prv da mi zbori,javi i sl.A ako ne togas jas prva nema sansi stvarno neznam zasto,znam deka e glupo ama sto da se pravi koga sum takva....

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
simonce* напиша:
jas nikogas nemozam,od koga ke raskinam so nego(bilo on,bilo jas)da praam muabet so nego,edinstveno on ako posne prv da mi zbori,javi i sl.A ako ne togas jas prva nema sansi stvarno neznam zasto,znam deka e glupo ama sto da se pravi koga sum takva....
to postuem taka trebit :wink: :) i ja nikad ne idam da se pozdravam,ne deka sum takva,nego ne se zamaram i nemam potreba da se pozdravuvam so nego.on ako saka neka poveli,ako ne gajle mi e:)

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
U princip so site bivsi stojam super, koa ke se vidime negde uvek se pozdravuvame onaka muabet normalen koj so prai kako prai... Ne gledam zasto ne bi bilo taka ako nema nikakvi cuvstva.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ako sme raskinale zatoa sto toj bil inicijator na toa,ako go sretnam ke se pravam deka ne sum go videla.Ke mi bide tesko da go poglednam,ke mi bide krivo sto saka druga,a ne mene,ke me zaboli idilicnata slika na parot pred mene i seto toa ke sakam da go skrijam. Zatoa i nema da se pozdravam,nema ni pogled da ispravam.Ke se pravam na "tosho",ako e vozmozno neli.A posle ke si ja izedam dushata so lazhiche.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Бибика, што има врска кој е иницијаторот за раскинувањето? Значи очекуваш кога си ти иницијатор да те избегава дечкото нели? Значи немаш муабет со никој твој бивши ... математикава ми е одлична.:icon_lol:
Него, со сите бивши партнери имам здраво и муабет ... без оглед што било, сме поминале заедно некое време, сме поделиле некоја интима, па неможе да не се поштоваме барем малку за најмалку еден поздрав на улица. Не правам муабет само во ситуации каде што сум приметила дека им е проблем на новите девојки, тогаш се повлекувам ... два случаи се такви и мене лично ми е криво што е така:icon_roll

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
smizlicka напиша:
to postuem taka trebit :wink: :) i ja nikad ne idam da se pozdravam,ne deka sum takva,nego ne se zamaram i nemam potreba da se pozdravuvam so nego.on ako saka neka poveli,ako ne gajle mi e:)
taka nie zenskite treba da se podrzuvame za ovi raboti oni treba da prijdat prvi pa MASKI SE ILI STO SE:pishtoldz

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
vcera se sretnav...
ne si kazavme ni zdravo, se iznervirav radi toa i si otidov po 10 minuti.
sedna na ist kauch kaj so sedev jas znaci, ne delese pola metar i se isponasa ko da ne me znae...a pred 4-5 dena mi prakase sms i slicno...
cim e taka...koj go e*e....:pishtoldz

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
ThA-BiTcH напиша:
vcera se sretnav...
ne si kazavme ni zdravo, se iznervirav radi toa i si otidov po 10 minuti.
sedna na ist kauch kaj so sedev jas znaci, ne delese pola metar i se isponasa ko da ne me znae...a pred 4-5 dena mi prakase sms i slicno...
cim e taka...koj go e*e....:pishtoldz
u vakvi siuacii najvise se kurcam zimi majka:icon_mad:
istoto i so mene samo sto
on e na isto 1 metar od mene i me gleda
u oci i ne se osmeluva da se pozdravi!:icon_mad:
ne deka me boli toa,odamna go prebolev
nego ne mi e jasno kako moze da e tolku
"ladnokrven" posle se sto pominavme zaedno:wink:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
smizlicka напиша:
u vakvi siuacii najvise se kurcam zimi majka:icon_mad:
istoto i so mene samo sto
on e na isto 1 metar od mene i me gleda
u oci i ne se osmeluva da se pozdravi!:icon_mad:
ne deka me boli toa,odamna go prebolev
nego ne mi e jasno kako moze da e tolku
"ladnokrven" posle se sto pominavme zaedno:wink:
heheh epa jas ne znam dali me gledase,
poso ne se svrtev ni ednas nakaj nego, bukvalno ko da zanemev nemozev da se mrdnam, mi trebaa 10 min da soberam hrabrost za da stanam i da si otidam. Go poglednav 2 pati, koga vleze i koga jas rekov cao na drugite i skrisno nabaciv pogled nakaj nego...
Mnogu e bed...se pocustvuvav odvratno, bas kako sto vikas...ne znam kako mozese da bide tolku ladnokrven.:pishtoldz
Ali dobro poznato e kakvi se pred drugarite, a kakvi se koa se sami so devojkata...toa e veke odamna reseno prasanje:icon_roll

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
abe toa go znaat site devojki,
kako rekle:wink:
SITE MUSKI SE ISTI:icon_mad:
ednas on ke ti go skrsi srceto
ama ednas ne 2pati zasto
zivotot e krug koj se vrti koga najmalku