- Член од
- 22 јули 2005
- Мислења
- 2.198
- Поени од реакции
- 11
i jas se naogam vo ista situacija kakva sto e tvojataThA-BiTcH напиша:heheh, epa znaci do sega ne si sakala....
Jas do sea eden sum sakala, i uste go sakam.
Me interesiraat seuste nekoi raboti za nego, na primer dali ima zenska, so kogo se druzi sega, dali e promenet...
Normalno e toa. Ne mozam da go zaboravam po 5 min, koga so nego sum bila vo vrska i bil prisuten vo mojot zivot.
Ako go vidam so druga, vo mal kafic, kje se pozdravam mnogu normalno nema da izigravam slepec, ali ako go vidam na zurka, zabava, rodenden... nema. Kje se napravam deka ne sum go videla, pa ako slucajno pomine kje se pozdravam. Nema da otidam prva da kazam zdravo, kje kazam zdravo samo ako e blisku do mene, i sekako deka kje i kazam i na nea zdravo i kje se zapoznaam so nea
imav vrska od godina dena,go sakav vistinski i mnogu...go sakam i sega no ne kako so go sakav.mozam da kazam deka daleku e od sakanje toa sto go osekam za nego.sega ima zenska i ja imam decko,seuste ima nesto megu mene i nego...t.e. sekojdnevno slusanje po tel,poraki,poraki preku drugarki drugarki.a ne se pozdravuvame:wink: .ustvari ne deka nejkeme tuku ne smeeme.on radi nea,a jas radi decko mi:icon_roll .znam deka e glupo ama toa ti e.mnogu luge mi kazaa i na mene i na nego:kolku i da se sakate vie dvajca nikogas nema da uspeeta da bidete zaedno zasto sekogas ke postoi nekoj koj ke vi rasipe bez razlika kolku e silno toa sto go osekate eden za drug.sreke u nesreka ti e toa.i zatoa mnogu mi e glupo u skolo sekoj den go gleam,se sudruvam so nego,se butkam po skali i prinudena sum da mu isprakam ubistveni pogledi od tipot "na nervi mi ides":wink: a koga ke se sretneme nekogas slucajno eeee togas nisto ne ne sprecuva da utepame 5 saata zaedno i muabet,muabeti....:wink: