Средба со бившите

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Раскинувате со партнерот и после некое време случајно се пресретнувате. Вие сте заедно со вашите пријатели ама... тој/таа веќе е со нов партнер. Како ќе реагирате? Ќе застанете ќе се поздравите со него и ќе се запознате со него/нејзе? Ќе ја свртите главата ќе се правите дека ништо не гледате? Ќе ви е криво што ве заборавил толку брзо.. ?:icon_roll

Кога ќе раскинам со партнерот, не ми е битно со кого е, дали има некоја нова, дали ме заборавил и слично. Воопшто не се замарам. Само 5 минути после самото раскинување тој за мене е минато, и на некој начин не постои и не вреди.:wink:
 

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
heheh, epa znaci do sega ne si sakala....

Jas do sea eden sum sakala, i uste go sakam.
Me interesiraat seuste nekoi raboti za nego, na primer dali ima zenska, so kogo se druzi sega, dali e promenet...
Normalno e toa. Ne mozam da go zaboravam po 5 min, koga so nego sum bila vo vrska i bil prisuten vo mojot zivot.

Ako go vidam so druga, vo mal kafic, kje se pozdravam mnogu normalno nema da izigravam slepec, ali ako go vidam na zurka, zabava, rodenden... nema. Kje se napravam deka ne sum go videla, pa ako slucajno pomine kje se pozdravam. Nema da otidam prva da kazam zdravo, kje kazam zdravo samo ako e blisku do mene, i sekako deka kje i kazam i na nea zdravo i kje se zapoznaam so nea:)
 

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
ThA-BiTcH напиша:
heheh, epa znaci do sega ne si sakala....
Сум сакала само еден.. кој страшно ме повреди:))
Никој од другите со кои сум била во врска не сум сакала, сум била заљубена во нив, ама не сум ги сакала. Затоа и не ми било воопшто тешко да ги преболам и да ги заборавам.
 
Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
mototo za takvi sredbi moze samo da bide.......

LOOK FOR AN FEW SECONDS...WHAT U WILL NEVER GET AGAIN....HONEY!!!!
 

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
25
Ednas se saka vistinski.........ahhhhhhh ljubov :pos:
 

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Чекај, што поточно ви значи тоа сум сакала само еден?

А за темата, средбите доколку воопшто ги имало, барем од моја страна биле прифатени онакви какви што се, средба на бивши.
Некогаш се тоа си идело кул, али некогаш не. Се тоа зависи од човекот со кого си бил. Во врска со погорното прашање, јас многу пати сум сакал и уште ќе сакам, ама сеуште не знам да ја сакам љубовта.
 

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Ало! Држете се малку повеќе до темата, не сакам секогаш јас да сум лошата модераторка од љубов и секс, која брише се.
За тие прашања слободно отворете нова тема, барем ќе го збогатите подфорумов со нешто убаво и вредно за дискусија.:wink:
 

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
jas so site moi bivshi razgovaram seushte i nikogas se nemam odminato so nikogo dosega...edinstveno so eden koj go fativ na delo kako se muva so edna :icon_eek: , a lazeshe deka nema vrska....so eden bivshi sme i drugari seuste i znam se sto se slucuva vo negoviot zivot...mislam deka nema potreba da ne zboruvash, pa barem da se pozdravih so tie luge...pa vreme imash pominato so niv, del od zivotot...ubavo e taka koga ke se vidish pa kako si shto si....ima zenska nema, pa se ozenil, zena, deca interesno e...
e sega ima isklucoci ako toj/taa ne te recka dva posto, a ti zdravo ova ona u toj slucaj ne bi sakala da imam nikakov kontakt so toj covek...
 
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Добра идеја :wink:

Ај сеа назад на темата !!!

Јас значи немам потреба да трчам по никого (го префрлив мислењето на друга тема :wink:). Ако му требам некому - нека дојде да ми се јави!!!
 

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ama ste mi smesni ako mi bil bivshi ne znachi deka ja ubil majkami pa sega ke go mrzam . Opsta kultura valjda imate do negde ? Se pozdravuvash vrzvash nekoj kratok muabet "update" . Ako ne drugo barem so pocit kon minatoto i kon sebe..
 

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
auuu mnogu yeshko epten mislam mnogu sum bil zaljuben 2 pati epten mnogu i posle nekoi 2 meseca od vrskata sedam ja u mcdonalds u centar so edna devojka i na vratata vlaga IVA au choveche lele sho da ti kazam ja sreken ja neam videno 1 mesec i odednash gleam eden fraer vlaga posle nejze i ja pregrnuva mh kolku samo chustvuvav gnev lele mnogu bef 300 nakurche i ushe ja baci na vratcheto moeto omileno mesto kaj ja bacuvav i samo pominav na kasa i narachav milk shejk neznaev dali da i kazam nesho ama morav i kazav kaj si bee sho praish upoznaj me so dechkoto znaesh najkulturno i odednash rekof ma koj kur treba ja nego da go znam ama od gnef nesakaf taka da izreagiram i samo me pogledna taka tazno!!! mi se javi posle 2 saata placheshe ali samo go spushtiv telefonot ... don't be continued
 

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Дека ке се сретнам со бившиот е многу нормална работа, сепак толкавав ни е градот колку и да не сакаш ке се сретнеш некаде, а за муабет шо знам зависи од ситуација. Ако ни се сретнат погледите ваљда ке кажам едно здраво од култура, ми се дешавало и да се разврзам муабети на улица од типот шо прајш, како си, ново старо и такви работи, но сепак зависи од ситуација кај сум, што сум, како сум расположена и слично. Скоро со сите бивши си имам барем едно здраво.
 
V

Vlad II Draculea

Гостин
Zdravo... емто на латиница.. нипто фазла.. доста и е... ако сакала фазла.. немала да биди БИВША.. толку до мене
 
Член од
18 октомври 2005
Мислења
23
Поени од реакции
0
Зависи од тоа како сум се разделила со дечкото и колку сум го сакала. Ако сме се разделиле пријателски тогаш сигурно ќе појдам да се поздравам кај него освен ако тој не се однесува чудно. А ако сме се разделиле гадно (и уште не сум го преболела) тогаш нема да му зборнам ќе се правам дека не го гледам освен ако ептен се судриме па биде неизбежно.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom