- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.286
- Поени од реакции
- 26.168
Затоа и никогаш не не бива. Се делиме за работите кои по дефиниција треба да ни бидат заеднички.Стварно ќе прават своја прослава?
Простаци.
Затоа и никогаш не не бива. Се делиме за работите кои по дефиниција треба да ни бидат заеднички.Стварно ќе прават своја прослава?
Простаци.
Ова озбилно?Стварно ќе прават своја прослава?
Простаци.
Sarcasm or not?Ова озбилно?
Мислам стварно треба да се потпали земјава.
not.Sarcasm or not?
За ова досега немам прочитано. Сигурна ти е информацијата? Ако да незнам што да кажам, не дека сум изненаден, но се надевав дека некој луѓе барем за момент, барем еден момент во животот ќе имат доблест.Тоа е во организација на Општина Карпош, на паралелната прослава, на тие што се строго против делењето на народот.
Информацијата ми е од пријател кој живее во Карпош. Градоначалникот организирал прослава на која ќе пее Гоце Арнаудов, негде на амфитеатар крај Вардар. Не ме лаже човекот сигурно.За ова досега немам прочитано. Сигурна ти е информацијата? Ако да незнам што да кажам, не дека сум изненаден, но се надевав дека некој луѓе барем за момент, барем еден момент во животот ќе имат доблест.
А ти да не не замараш нас со вакви испади,и онака животот ти немал смисла,удави се в шоља без никаква штета..Мене ме нервира Александар Македонски, да можам да го клонирам, ке го клонирам само за да го убијам, јавно. Чисто ради да изнервирам народ
А исто така ме нервира независност на република македонија, зашто не осетив никакво подобрување откако бидна самостална. Да можам да ја клонирам македонија и да клонирам атомска бомба, и све да дигнам у ваздух, чисто ради тоа да изнервирам народ.
Исто така ме нервираат Црквите и Џамиите, да имам антиматерија, па да ги ушмукам сите тие објекти и на нивно место да изградам обзерватории за луѓето да гледаат во големата слика тамо горе низ универзумот.
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=7ACD2B549E77FE4FBFCEF8B768EABE8EИма некаде официјална програма по интернетов? Кога ќе почни прославата? Шо ќе има на распоред? Недела дена пред настанов само шпекулации се шират...