leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Кој ти брани?никој не ти брани дома да славиш тоа си е твое право, како што е мое право јас каде ке славам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ти брани?никој не ти брани дома да славиш тоа си е твое право, како што е мое право јас каде ке славам
На здравје забава каде и да славиш... само бриши го кранот, резервисан е за Каролина...и квариш кариераМене ми личи на рекламирање. Јас ќе славам независност на Македонија,а нема да ги славам портите и фонтаните, има некој против? Славев и на самиот ден кога станавме самостојни, на 5,на 10 на 15,дочекав и 20. Ќе си седнам во двор со скара и алкохол, со стари македонски песни и ќе пеам во чест на независноста. Тоа е мое мислење, јас така сакам. Вие ако сакате скакајте низ плоштад и мавајте се од земја, летајте или на кранови скакајте ич не ми е гајле.
стварно сме за нигде, нели?Оваа тема уште еднаш ми потврдува колку мизерна нација сме.
Има инфо дал паркинзите ќе бидат бесплатни? ако одат луѓе со кола...
Ќе си седнам во двор со скара и алкохол, со стари македонски песни и ќе пеам во чест на независноста.
па да ти кажам право, сакаме, јас сакам. Ако је бал...зашто да плаќам 300-400Е да бе и паркинзи бесплатно и јадење бесплатно, да не сакате и Каролина без пари да пее. Не ми се верува дека ќе биде бесплатно, ама и не би ти препорачал да одиш со кола.
--- надополнето: Aug 26, 2011 1:06 PM ---
Кажи што пиеш, за да знам што да донесам..![]()
па да ти кажам право, сакаме, јас сакам. Ако је бал...зашто да плаќам 300-400
јадење, пиење...
акхм, изумив дека го гледам сето ова низ призмата на парите, од лична корист не сум патриот...
патем, не знам некој дали забележал...ако има малку сожалување, заради овој спектакл,...на овие температури градежниците сеуште работеа околу 12-13 ч. као црнци...дали нема да прекинат на 40+?
Одбележување и спектакуларно славење со илјади евра е различно.
--- надополнето: Aug 26, 2011 9:08 AM ---
Ова на мајка ти да и го кажеш![]()
Мене ми личи на рекламирање. Јас ќе славам независност на Македонија,а нема да ги славам портите и фонтаните, има некој против? Славев и на самиот ден кога станавме самостојни, на 5,на 10 на 15,дочекав и 20. Ќе си седнам во двор со скара и алкохол, со стари македонски песни и ќе пеам во чест на независноста. Тоа е мое мислење, јас така сакам. Вие ако сакате скакајте низ плоштад и мавајте се од земја, летајте или на кранови скакајте ич не ми е гајле.
Има нешто ново околу прославата? Некои протечени информации за тоа што се ќе се случува?
Гледам доста хеликоптери летаат низ Скопје деновиве... Да не вежбаат за 8-ми?![]()
Тоа е во организација на Општина Карпош, на паралелната прослава, на тие што се строго против делењето на народот.Зашто Каролина кога некаде во Карпош во летната програма пишуваше дека на 8ми септември се Гоце Арнаудов и Сузана Спасова. Радо би нив.
Стварно ќе прават своја прослава?Тоа е во организација на Општина Карпош, на паралелната прослава, на тие што се строго против делењето на народот.