Од Були тостот.Е шо толку трауми…
Од Були тостот.Е шо толку трауми…
Аууу дааа…Од Були тостот.
Грешка мускул најверојатно.Е шо толку трауми…
За со бештии е таму, ама скраја да е, ние со такви не сакаме да се дружиме.За со чупиња најубаво во Рандеву, под трговски
Були ми беше омилен и стварно го унаказиле.Од Були тостот.
За у Болетус, треба у пристојно време да почнеме..Були ми беше омилен и стварно го унаказиле.
@PticaSelica местото си е таман, јас сум сноб направена. Треба во Болетус да ме однесат, да си дојдам на себе.
Лани бев, були јадев ваљда.За у Болетус, треба у пристојно време да почнеме..
Од 10 навечер, не од сабајле
И по можност доволно офлекани да не памтиме ништо, да не завлечеме некоја траума у животов..
П.С. и кај ти текна Були жити се?!
На тоа тетките на шалтер ако им порачаш були, има шарено да те гледаат!
Десет години и кусур сменети им се имињата…
Или одамна не си била дома
Брат,ја збору како навиен,ама Ска ме шие.Ништо тогаш… чим сте вие по рапот, ја го носам @Ska Maniac у Снупи
Џускајте си вие на тоа наркоманите…
Ние на телешка чорба од сабајле, едно чоканче пред јадење, едно уз јадење, едно после…
Тамам руско првенство даваат од 10. Ќе гледаме Краснодар-Рубин Казан.
Па додека тргнало време за ручек дошло, па пита, па вино..
Е тука веќе ќе го расправаме падот на Западот.. заедно со сите мајстори, ѕидари и остала профи фела одоколу..
Оти само со жени?Со Ocajna, Луси, Artemisia Vulgaris и Хоуп, а од Фемина Форум - со Аргентина *.
A so mene?!Со Ocajna, Луси, Artemisia Vulgaris и Хоуп, а од Фемина Форум - со Аргентина *.
Раскажи ни повеќе те молам за Аргентина од Фемина.Со Ocajna, Луси, Artemisia Vulgaris и Хоуп, а од Фемина Форум - со Аргентина *.